Verstappen spravil z VC Sao Paula vlastnú šou: Páči sa mi, že sme to nevzdali | Magazín F1 - F1online.sk

Formula 1 sa po dvanástich mesiacoch vrátila do Sao Paula, kde sa toho veľa nezmenilo. Tentoraz síce nepršalo, ale to Maxovi Verstappenovi vôbec neprekážalo v tom, aby opäť zabavil fanúšikov svetovou stíhacou jazdou. Predviedol množstvo predbiehacích manévrov a neskutočné tempo, pred ktorým sňal klobúk aj víťaz pretekov Lando Norris. Vraj bol trochu sklamaný, že Holanďan bol v porovnaní s ním taký rýchly.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/219121/verstappen-spravil-z-vc-sao-paula-vlastnu-sou-paci-sa-mi-ze-sme-to-nevzdali

Tento chalan je legenda. Aj keď mu pomohlo pár vypadnutí ale bez dažďa, výrazného vplyvu safety caru to vytiahnuť na pódium. Smekám

4 Likes

To je ču🦞 ten defekt mu ešte pomohol. Nebyť toho a v takú príhodnú dobu, tak by sa na najhorších možných gumách potácal ktovie dokedy.
Anyway vymenil polku auta, dostal nový vytunený motor, ktorému stačí zvládnuť 1/2 resp. 1/3 toho, čo normálne (ako ktoré komponenty) a seká machra s P3. S takým setupom to Lewis pred 4 rokmi vyhral a to ho tento ešte povytláčal z trate :laughing:

1 Like

zas tie dristy
vcera to bolo o mizernom aute a dnes je to znovu o jeho udajnej genialite

pritom ako uz napisal judas tak jemu vlastne ten defekt zachranil preteky lebo hardy sa ukazali ako velmi zla volba a tazko by sa na hardoch tak lahko predieral polom ako na mediumkach

1 Like

vychadza mi z toho, ze samotny RB velmi tazko rozumie svojmu autu. Ked sa to podari nastavit, tak to auto ma potencial, lenze …

Presne o tom je Red Bull celú sezónu (horšie je, že to platí ešte aj 4 GP pred koncom sezóny). A nastaviť a zvládnuť s takým nastavením jazdiť sa občas darí len Maxovi, druhý pilot to dá maximálne na body (ak to nezvládne, tak je ďaleko horší než Red Bull B-čko).

1 Like

Podle Majskeho kalendare mel v roce 2012 prijit konec sveta a taky se tak stalo. Jen nikdo nevedel jak to bude vypadat, po vice nez deseti letech tomu zacinam rozumet.

1 Like