Verstappen sľubuje, že minimálne do vypršania súčasnej zmluvy zostane v F1 | Magazín F1 - F1online.sk

Z Maxa Verstappena je dnes hrdý tatko. Ako sám hovorí, chvíle s jeho najbližšími sú preňho vzácnejšie než roky pretekárskej kariéry, preto nebude vo Formule 1 pokračovať donekonečna. Otázka na budúcnosť holandského pretekára sa z pochopiteľných dôvodov objavila aj po narodení jeho prvého potomka.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/197781/verstappen-slubuje-ze-minimalne-do-vyprsania-sucasnej-zmluvy-zostane-v-f1

Bude dojizdet kolem pateho mista, nebo spise s trestem nekde vzadu, pak prijde treti holka Kvjata…

ako vzdy, tvoje predikcie, ako aj táto skoncia na smetisku dejin, zabudnute a vysmiate :smiley:

2 Likes

Zatim se vsechno naplnuje, ztraci uplne ve vsem, pilot i tym, nestiha furt jen fauluje, jedine co tak vyhraje Q, jezdit rychle na jedno kolo ho bavi, to mu ale dlouho nevydrzi, to muze i doma.

Ted ma novy konicek, nicit auta mladym pilotum kteri jsou lepsi nez on s vetsim talentem.

co sa vtieras zase Janko? :smiley: spomen si ale na moju predikciu z pred dvoch tyzdnov z gp, tej si bol na mile daleko :smiley: odborník

1 Like

to co si ty tu popisal by bolo na vlastnu parodiu k f1, to je vsetko co sa naplnilo :smiley:

1 Like

Vsechno se plni, vsak pilot vozu c.1 je parodie na mistra sveta, jak z blbeho filmu, kua ticho nechte me :rofl:

dalsie dristy, k tomuto uz nemam co :smiley: papa

1 Like

Jses slabej jak Verstappen.

keby som bol aspon z 1/100 tak slaby ako on tak som král :smiley: dikyyyy

Ano to odpovida tvemu byti, jako podradna nula tak ti to vyhovuje, preji hezke cekani na start do 22h, snad jsem ti udelal hezkou nedeli, pozor at te neprejede auto.

tvoja frustracia sa da krajat ako Jankova, mali by ste si zajst na pivo, ste blizko seba, mozno sa vam zadarí a budete stastnejsi :smiley:

a ano urobil si mi krasnu nedelu, ty si vzdy zaruka :smiley: vdaka

1 Like

Ty uz ani nemas odvahu odpovedet naprimo :rofl: presne jsem te odhadl, pozor na infarkt, videt ze meles z posledniho, co s takovym jako ty, bez si vyprat modrou kombinezu na vecer :people_hugging:

Keď sa ti doteraz v živote nič nepodarilo odhadnúť správne, tak raz sa to predsa musí podariť. Však.

Kterou současnou smlouvu má Emil na mysli? Tu s Red Bullem, nebo tu novou s Astonem? :slightly_smiling_face:

Presne jsem te odhadl.

Mas tip na dnesniho viteze?

Mám. 1515151515

Sa nám uľavilo…by bolo obrovské neštastie a strata, keby F1 náhle prišla o tohoto holandského poloboha. :innocent::innocent:

1 Like

Tak koho tam mas na viteze, nebud labut…

Ty si ten posledný na celom svete komu by som to povedal. S každým fanúšikom F1 sa porozprávam. Ale taká kopa nenávisti mi za to nestojí. Keď tu niekto dokola píše urážky a ponižuje ako pokazený gramofón, načo by som to niekomu takému hovoril.

2 Likes