Verstappen si vybral nové číslo. Nebude to 33 ani 69 | Magazín F1 - F1online.sk

Fanúšikov Maxa Verstappena čaká nákup nového oblečenia. Po zmene čísla z 33 na 1 musí štvornásobný majster sveta nedobrovoľne opäť zmeniť číslo. Keďže jednotka patrí výhradne úradujúcemu šampiónovi (ak sa ju rozhodne nenosiť, musí zostať neobsadená), holandský pretekár si musí vybrať iné. Neplánuje však návrat k predchádzajúcemu číslu 33.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/223609/verstappen-si-vybral-nove-cislo-nebude-to-33-ani-69

Uz som sa zlakol, ze si vybral 26.

1 Like

Rici uvolilnil za 3 melony :slight_smile:

A me v hlave zvonilo. Six / seven. :see_no_evil::grin:

to je zas co za pravidlo, ze 2 roky? Aj Norris bude cakat 2 roky na “1” ? Preco by mal cislo blokovat jazdec, ktory ani nieje v F1. Proste sa vyberu nove cisla a hotovo. Kludne tahat naslepo z klobuka, koho to trapi, ake ma cislo.

Co takhle před reakcí číst? I v článku je (správně) uvedeno, že číslo 1 je výjimka - může ho mít jen úřadující šampion anebo (pokud nechce) zůstane neobsazené…

To časové omezení 2 roky se týká výhradně “běžných čísel” a za mne je to OK - jezdci se celkem běžně vrací po roční pauze (příklad nyní Bottas či o pár let dříve K-MAG). Tak je rozumné číslo nějakou dobu “hájit”, 2 roky je asi celkem rozumná doba, ani moc ani málo.

1 Like

Totalna hlupost,ze pretekari si mozu vyberat cisla,mali by byt pridelovani timom,ako to boli dlhe desatrocia,pekne od cisla 1 po cislo 40.Ferrari malo destarocia 27,28 iba ked jazdil majster sveta za Ferrari tak mali 1,2.A tak to bolo dobre a nie ako teraz ,ze si davaju piloti nezmyselne vysoke cisla.

1 Like

to som si nemyslel, ze to presiakne az sem.

4 Likes

z komerneho hladiska je asi zaujimavejsie aby mali piloti cely zivot rovnake cisla. Napr LH si z toho spravil branding.

3 Likes

Stejne, pokud bude pristi rok na chvostu sesype se a v polovine skonci, zbytecne u nej resit cislo, neda se mu verit ani slovo :smirk:

Jako zastupce fanousku MV ti zasilam jedno vrele objeti. … je velice zrejme, ze ti chybi :kiss: :smiling_face_with_three_hearts:

Tento systém je omnoho lepší. Každý pilot už má z toho branding. Však iba logá už majú prepojené s číslom. Každý v F1 vie, keď sa povie napr: 33,16,44,4,55

Chapem Max, ked v tejto sezone bol tvoj ciel skoncit v sampionate na cisle 1, v tych dalsich budes rad aj za pozíciu cislo 3…

1 Like

Tebe si zvolili jako zastupce, uff ale tak…

Jsem se nominoval sam a nikdo nebyl proti :joy:

Jake to je prohlasit se zastupcem porazeneho, proc sis to udelal :eyes:

V tvych ocich je jeden vitez a 19 porazenych. V mych 20 top jezdcu. Kazdy ma neco. Mimochodem znamenato ze si fandil Landovi nebo si taky fandil porazenemu? :wink:

Jo máš pravdu. :smiley:

Fandil jsem Mclarenu, nikomu jinemu se fandit nedalo :bowing_man:

Takze Pia nebo Nor?