Motoršport nikdy nebude úplne bezpečný. Aj keď bilancia zranení a úmrtí nie je dnes ani zďaleka taká vážna ako pred mnohými desaťročiami – dokonca by sa dalo povedať, že dnes sú zranenia a úmrtia veľmi vzácne –, nič to nemení na tom, že piloti si uvedomujú riziká. Výnimkou nie je ani Max Verstappen.
Nevedno, kolko si plati Max poistku, ale keby sa nieco stalo, urcite by to neboli drobne, ktore by dostaval. My pamatnici si pamatame, ked si Schumi zlomil nohu v r. 1999 a vynechal 6 pretekov - vtedy dostaval cca 70 000 mariek za každý deň nútenej prestávky
Vela ludi plati zbytocne az moc za rozne poistky, lebo sa v tom nevyznaju a sikovny obchodnik im preda aj uplne ho.vno. A potom cely zivot zivia poistovnu a toho obchodnika.
A neviem kolko si plati poistku Max, ale v niektorych sportoch platia poistky svojim sportovcom kluby, tak je mozne, ze mu to plati Red Bull.
Max nema dovod si platit nejaku drahu poistku, lebo ma taky majetok, ze keby sa mu nieco stane, tak je mu jedno, ci dostane od poistovne par stoviek tisic / milionov alebo nie.
No i kdyz jsem puvodne napsal svuk koment jako zert, koukam ze se spousta lidi chytlo a bere to vazne. V tom pripade to zkusim i ja… Max rozhodne nema hluboko do kapsy, ale stejne ma pouzaviranych spoustu smluv s dobre placenyma sponzoroma a ti si urcite dali do smlouvy klicku co se stane kdyz Max prestane v F1 a nedorzi co ma nasliboval. Jinymi slovy si pamatuji kdyz Schumi boural jak se to resilo. Kolik musi doplatit firmam atd…. No nic. Pohodovy vikend