Verstappen si uvedomuje deficit Red Bullu: Nemalo zmysel Norrisovi vzdorovať | Magazín F1 - F1online.sk

Red Bull sa v Holandsku pokúsil potrápiť McLaren. V prvom stinte sa mu to aj darilo, no po pár kolách sa Max Verstappen musel skloniť pred rýchlosťou papájových monopostov. Pri Holanďanovi pritom nie sme zvyknutí na to, aby ho súperi tak poľahky predbiehali. Priznal, že sa príliš nebránil.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/211972/verstappen-si-uvedomuje-deficit-red-bullu-nemalo-zmysel-norrisovi-vzdorovat

No ale mohl Norrise sestrelit, videt ze starne.

Mohol zlozit Piastriho na konci aby vyhral Hadjar.

Od profesionálneho pretekára očakávam, že ak súboj o pozíciu nie je úplne beznádejný tak zabojuje. Chceme vidieť napínavé súboje a manévre ako napríklad Leclerc a nie odovzdávanie pozícii.

2 Likes

Počkať počkať - Ver vypustil súboj? Čo to? Z Crasha sa stal intergalaktický a teraz sa mení na “rozumného”? Prepočítavam… :thinking:
Ono z vyjadrenia “nemám čo stratiť” a “nemalo zmysel” sa nejaké to :poop: v rámci jedných pretekov ešte nájde. Vie pre koho sú takéto vyhlásenia, takže svet je opäť v rovnováhe :wink:

3 Likes

Ani ja to nechápem. Len tak mírnix- dírnix bez boja odovzdá pozíciu. Od Verstappena je to zvláštne. A ešte k tomu v Holandsku. Žeby sa už na ňom prejavovalo otcovstvo? Kedysi, hoci vedel že je to beznádený boj s Mclarenmi bojoval a aspoň sa podľa jeho vyjadrenia “trocha pobavil”, hoci pri tom prišiel o pódium. Včera paradoxne nevzdoroval a v konečnom dôsledku na tom získal. Či? Ak by som bol fanúšik Verstappena, tak by ma taký prístup rozladil.

3 Likes

tak fanúškovia Verstappena… …to je iná kapitola, už sa zas míňajú rovnakou rýchlosťou, ako sa pred pár rokmi objavili :wink: