Verstappen si preteky plné manévrov neužil: Bolo to ako predbiehať o kolo pomalšie autá | Magazín F1 - F1online.sk

Prvé preteky novej éry sú za nami. Aj keď sa rozloženie síl a výkonnosť jednotlivých monopostov budú meniť nielen v závislosti od vývoja, ale aj od okruhu, štyri najlepšie tímy boli v Austrálii predsa len rozdelené viac, než sme pred sezónou očakávali. Mercedes bol vpredu, Ferrari sa prekvapivo držalo v dosahu, ale McLaren a Red Bull doplácali na príšernú degradáciu pneumatík.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/228612/verstappen-si-preteky-plne-manevrov-neuzil-bolo-to-ako-predbiehat-o-kolo-pomalsie-auta

Samozrejme, predbiehanie bola zábava, ale tiež som súperil s autami, ktoré boli o dve sekundy pomalšie. Pre mňa to bolo ako predbiehať o kolo pomalších súperov.“

„Možno to znie zvláštne, ale tak to vnímam. Neboli to férové súboje. Snažil som sa dostať dopredu čo najčistejším spôsobom a nájsť správny rytmus. :+1:

2 lajkov

Ja neviem co si teda mysli vacsina divakov, za mna su tie suboje na trati uplne hrozne.
Mozno sa ale casom vytrenujem ako si vychutnat excelentne aplikovane LiCo.

4 lajkov

dneska by tam v Mercedese mohol jazdiť aj Latifi s Mazepinom a boli by 1 a 2 v tom podvodnickom aute

1 lajk

Ja neviem, poriadne súboje tam neboli poriadne. Celé to bolo umelé a miestami to vyzeralo pri “predbiehaní” tak, že na okruh zablúdil trabant.

Ja nechcem vidieť obiehanie, ale súboje, aj keď je otázne koľko z dnešnej zhýčkanej generácie jazdcov by dokázalo predviesť dáky poriadny a čistý súboj.

A ešte taký nepodstatný detail, máme novú éru pravidiel, tak som čakala aj novú grafiku a hlavne možno viac info kto má v akom stave baterku a podobne keďže to je základ

Mne sa táto nová éra nepáči

1 lajk

ja si myslim, ze vsetci. Nie su to ani o chlp horsi pretekari ako generacia z pred 30 rokov.

1 lajk

Ja neviem, Džordžo dnes mal halucinácie aký je Charles nebezpečný, v minulej sezóne skoro každé predbiehanie skončilo kolíziou, vybehové zóny používajú len taký fukot.

Fernando, lujzo,Oscar, bottaska, Charles, Sainz, Bearman o tých nepochybujem. Maxo ten je blázon, ktorý ide hlava nehlava.

halucinacie sice ma, ale jazdit vie.

tak iba par jazdcov by dokázalo mať súboje.. potom sú tam piloti ako russel ktorý bude každé kolo plakať a fňukať do vysielačky aj keď ma o 1 sekundu rychlejšiu (nelegalnu) formulu :smiley:

1 lajk

Za mna to bolo otrasne a umele. Vobec to nie je o skille, len o tom, kto kedy stlaci tlacitko a kedy komu dojde duracellka

2 lajkov