Verstappen si myslel, že skončí piaty: Niečo také nedokáže každý tím | Magazín F1 - F1online.sk

Ja suhlasim, ze ten tlak bol na neho obrovsky, ale on sam si dal na seba taky tlak, ked sa chcel hned od testov rovnat Verstappenovi. Ale tak to v top timoch byva, tam je ten tlak neporovnatelny a nie je cas davat sezonu navyse, ked podavas nepresvedcive vykony. Na to su stredopolove timy, nie top timy, ktore bojuju o vitazstva, tituly a tlacia na nich aj vsetci sponzory.

Pri spatnom pohlade mas pravdu, ze to rozhodnutie spravne nebolo, ale v danom case sa javilo ako spravne, lebo Gaslyho vykony mohli porovnavat len s Ricciardovymi a nie s Albonovymi alebo Perezovymi.

2 Likes

Sice co pises dava smysl, ale je tu jeden aspekt, kterej smysl nedava. Checo najednou, v okamziku kdy je zrejme ze podava katastrofalni vykony, dostane poprve od RBR (aspon myslim), smlouvu na dva roky.

Vsechno ostatni beru, i kdyz si myslim ze takovej Albon by klid Maxovi na praci taly nechal a v 2020 uz bylo jasny ze RBR je jedinej potencialni vyzyvatel Mercedesu.

Takze vymeny pred rokem 2021 beru, ale ted? Vazne smlouva na zacatku sezony na dva roky? Ten Horner se zblaznil.

To nedává smysl asi nikomu, tomu se ani nesnažím porozumět :smile: . Pokud jde o Albona, ten asi doplatil na to, že Pérezovi se r. 2020 opravdu povedl, na konci ještě vyhrál a byl bez práce s velkými penězi za sebou, přičemž ty peníze asi tehdy přetlačily Albonův, ehm, vhodný původ… Taky možná právě proto, že už se čekal boj o titul, zahrály v jeho prospěch i větší zkušenosti. V tu chvíli nikdo nemohl vědět, že se takhle propadne.

1 Like

Něco Ti a Tvé partě Timure prozradím.
Za celý dnešní den jsem proti Emilovi nenapsal jediného křivého slova. To jen Vy máte v hlavě utkvělou představu, že každé písmenko které napíši je automaticky směřované proti Emilovi, případně proti jeho příznivcům.
Ale abys zbytečně netápal a nevymýšlel si další pohádky jak moc jsem vůči Emilkovi ukrutánský, tak Ti prozradím, že celá dnešní debata tady i pod jiným článkem byla o mizerných výkonech Péreze a k tomu jaký má k němu Helmut přístup.

Všichni jsme omylní, tak proč chlapsky nepřiznat svou chybu. Stejně tady všichni chodíme pro informace o F1 a neznám nikoho kdo by se v něčem nesekl.
Třeba Tomyš dokázal vyplodit více překlepů během jednoho vysílání, než my všichni tady během stejného času. :grin:

Este raz palec hore. :slight_smile:

3 Likes

Už toho nech, nebo se uklikám. :grin:

1 Like

Neboj sa, za chvilu sa zas obujes do RB ze ako protezuje Verstappena a ja prestanem. :smiley:

To se klidně může stát, ale zase to nebude ukazování prstem na Emila, ale na přístup jeho týmu.

Ale no tak Ferdo. Nemusis se hned certit. Zaujatej vuci Maxmilienovi jsi, o tom zadna.

Nerikam ze o nem pises nejak ukrutansky zle, i kdyz si myslim ze i takove prispevky by se dali najit, ale nechme tak.

Ale ja jsem reagoval na tvoje tvrzeni tady:

A to jsou tvoje dojmy. Horner rekl ze se Ricciho snazil udrzet a ze ho mrzelo ze odesel. Tomu by mimo jine i odpovidalo to, ze ho vzali zpet a posadili do formule. Stejne jak pise @Jos_Verstappen, podle Hornera dostal to co chtel a Ricci to nikdy nepoprel.

Ale ty mas proste dojem ze Horner lze. A tohle co tvrdis ma potvrdit tvoji predstavu, ze Max dostaval v RBR vzdycky prednost. A tak bych mohl pokracovat dal a dal.

Ale me je to jedno. Ja si s tebou rad popovidam o letadlech, klidne i o jinejch pilotech a jinejch teamech, ale urcite ne o Maxovi a RBR. Ty jsi presvedcen, nebo to tak vyzniva, ze Max dostal vse na stribrnem podnose a byl uprednostnovan nezaslouzene, protze v te dobe okolo neho byli lepsi piloti. Inu ja to vidim jinak.

Ted mi tu nekdo psal, ze Max sestrelil Norise svym zadnim kolem. Celkem eskamoter ten Max. Ty ses ten kdo mi tu tvrdil a nejen me, jak za Silverstone 21 muze Max, ze nenechal Hamiltonovi misto.

Kdyz ti postnu tohle video, o Leclercovi se Hamilton vyjadril jak byl fer a jak to byl super souboj, napises mi ze Max klickoval jako zajic, coz jsi i nekde napsal. A ani ti nedojde ze ten kdo tam za Maxem klickuje je Hamilton a Max vicemene drzi smer. A ze Max nenechal misto, i kdyz ho nechal vic nez Leclerc.

A nakonec mi napises, ze vinen je Max, protoze si dovolil v pravotocive zatacce drzet stopu, jako Leclerc a kazdej normalni pilot, a zatacet doprava.

Myslim ze tohle pomerne presne doklada tvuj postoj k Emilienovi. V kazdem pripade to neberu nijak zle. Proste mas takovej nazor. Ja si necham ten svuj. Jak na Hamiltona, tak na tebe. :smiley: :wink:

A jestli sis nevsiml Ferdo, porad se s tebou bavime uplne normalne a v klidu. Jen nazyvame veci pravym jmenem. To vis nas fanousky Maxe na nejake vytacky a chozeni kolem horke kase neuzije. :grinning:

3 Likes

Je ne, ja se nikdy nemylim, leda ze bych se pletl.

Kdybys mě viděl, jak jsem se uculoval když jsem Ti odepisoval, tak bys pochopil, že jsem se bavil a né čertil. :wink:
K tomu kličkování. Zrovna dnes vyšel na Planet článek ve kterém FIA příznává, že měl Emil dostat od FIA minimálně varování.
FIA učinila důležité přiznání Maxe Verstappena poté, co byla porušena pravidla závodů F1 (planetf1.com)

A k těm pravdivým slovům Hornera. Taky zrovna dneska Horner ukázal prstem na Helmuta že si vymýšlí.
Christian Horner zpochybňuje technické znalosti Helmuta Marka o upgradech RB20 (planetf1.com)

Proto Ti můžu poradit, že se nikdy nesmíš držet jednoho článku, protože hned v dalším můžou být krásnější lži.

To jsem celý já. :grin:

1 Like

Jak se rika, dobra rada nad zlato. :grinning: I kdyz ja bych asi radsi to zlato, rad uz jsem dostal nepocitane a nejaka dobra mezi nima urcite taky byla. :smile:

A je dobre, ze jsi se necertil. Mame se formuli bavit a ne se vztekat. :grin:

1 Like

Proč se zbytečně čertit. Na to stačí se projet městem.

1 Like

Autom alebo pešo? :thinking:🫢

Určitě autem. Vlastně i pěšáci jsou dnes v nebezpečí, že je na chodníku přejede nějaký cykloun, nebo koloběžkář.

Přeju to Lawsonovi. Vloni byl pekelně rychlej.
Škoda, že nikde není.

3 Likes