Ale no tak Ferdo. Nemusis se hned certit. Zaujatej vuci Maxmilienovi jsi, o tom zadna.
Nerikam ze o nem pises nejak ukrutansky zle, i kdyz si myslim ze i takove prispevky by se dali najit, ale nechme tak.
Ale ja jsem reagoval na tvoje tvrzeni tady:
A to jsou tvoje dojmy. Horner rekl ze se Ricciho snazil udrzet a ze ho mrzelo ze odesel. Tomu by mimo jine i odpovidalo to, ze ho vzali zpet a posadili do formule. Stejne jak pise @Jos_Verstappen, podle Hornera dostal to co chtel a Ricci to nikdy nepoprel.
Ale ty mas proste dojem ze Horner lze. A tohle co tvrdis ma potvrdit tvoji predstavu, ze Max dostaval v RBR vzdycky prednost. A tak bych mohl pokracovat dal a dal.
Ale me je to jedno. Ja si s tebou rad popovidam o letadlech, klidne i o jinejch pilotech a jinejch teamech, ale urcite ne o Maxovi a RBR. Ty jsi presvedcen, nebo to tak vyzniva, ze Max dostal vse na stribrnem podnose a byl uprednostnovan nezaslouzene, protze v te dobe okolo neho byli lepsi piloti. Inu ja to vidim jinak.
Ted mi tu nekdo psal, ze Max sestrelil Norise svym zadnim kolem. Celkem eskamoter ten Max. Ty ses ten kdo mi tu tvrdil a nejen me, jak za Silverstone 21 muze Max, ze nenechal Hamiltonovi misto.
Kdyz ti postnu tohle video, o Leclercovi se Hamilton vyjadril jak byl fer a jak to byl super souboj, napises mi ze Max klickoval jako zajic, coz jsi i nekde napsal. A ani ti nedojde ze ten kdo tam za Maxem klickuje je Hamilton a Max vicemene drzi smer. A ze Max nenechal misto, i kdyz ho nechal vic nez Leclerc.
A nakonec mi napises, ze vinen je Max, protoze si dovolil v pravotocive zatacce drzet stopu, jako Leclerc a kazdej normalni pilot, a zatacet doprava.
Myslim ze tohle pomerne presne doklada tvuj postoj k Emilienovi. V kazdem pripade to neberu nijak zle. Proste mas takovej nazor. Ja si necham ten svuj. Jak na Hamiltona, tak na tebe.
A jestli sis nevsiml Ferdo, porad se s tebou bavime uplne normalne a v klidu. Jen nazyvame veci pravym jmenem. To vis nas fanousky Maxe na nejake vytacky a chozeni kolem horke kase neuzije.