Verstappen si chcel zajazdiť na Mercedese, požičovňa mu ho odmietla poskytnúť | Magazín F1 - F1online.sk

Sezóna 2023 je už dávno za nami a piloti F1 si užívajú zaslúžené voľno. Aby si však doplnili svoju dávku adrenalínu, sú nútení hľadať alternatívne zdroje. Max Verstappen sa tak vybral na okruh Algarve v Portugalsku, kde mu však odmietli poskytnúť výkonný Mercedes AMG GT, o ktorý žiadal. Požičovňa mu ho nedala, pretože je “príliš mladý”.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/138853/verstappen-si-chcel-zajazdit-na-mercedese-pozicovna-mu-ho-odmietla-poskytnut

no ja by som chel byť pritom ked mu povedia pan Verstapne vy to auto nemožete šoferovať lebo to auto ide 300 KM a vyste moc mlady a max na to mohol zariagovať okej idem si po svoju formulu :smiley:
a gratu jem vam že Raymond Vermuelen ktory ten mercedes dostap povedal maxovi asi toto HA HA som lepši ako ty

pravidla su pravidla a maju sa dodrziavat. ak raz maju kvoli poistne podmienku min. vek 30 rokov tak to maju dodrziavat.
ved ked chcel mercedes mal zavolat wolffovi a ten by mu urcite nejaky pozical :slight_smile:

A rassista je už priliž starý na to

Uradnik ma zmluvu a tam to konci. Ak by to rozbil bol by aj on zodpovedny. Vsak mohol zavolat sefovi nech si to zobere na krk on. Tiez neviem kto je vacie riziko, profi pilot co chce tlacit na hranu alebo pokakany amater :slight_smile:

Pravidlá sú pravidlá, ale príde mi to smiešne, aspoň teda v tejto situácii. Možno si mohli dopredu zistiť podmienky a verím, že by spravili výnimku.

tazko povedat pod akym menom si to zajednaval.

povedal by som ze pokakany amater to chce praveze skusit a spanikari pri najmensich problemoch ktore profesional zvladne bez problemov. u profesionala skor ocakavam ze upecie brzdy alebo motor lebo aj ked su tie auta stavane na to aby taku rychlost vyvinuli nie su stavane na to aby s takych rychlostiach aj naozaj dlhsie jazdili.

mimózam ako ty by požičali len trojkolku…

hehe a mne by ho pozicali… to su paradoxy.

mna ale ine zaujalo. Pan Verstappen si po narocnej sezone na okruhoch ide zajazdit na okruh…

@helmutko Portimao je zaujimavy kopcovity okruh na juhu Portugalska - to mas aj ako dovolenku.

Pravidla jsou pravidla v případě běžné autopůjčovny do silničního provozu, tam prostě mají nějak nasmlouvané pojistky atd.
Ale tady se bavíme o nějaké půjčovně spojené s uzavřeným okruhem a sorry, ale tam je podobný postup naprostá demence. Logicky by se měli starat o schopnosti daného člověka a na situaci s příchodem profesionálního závodníka (ani to nemusel být extrém typu Maxe) umět reagovat. Tohle je docela slušný trapas :frowning:

ziadne paradoxy, poistka je pre ludi 30+ a ked by si to auto rozbil tak to poistovna zacvaka, ale keby ho rozbil maxo tak sa s nim mozu natahovat a preplatenie opravy a to, ze je bohaty neznamena, ze by ju zaplatil hned a tolko kolko by pytali

aj tam maju tie auta poistene a podmienky stanovuje poistovna. samozrejme mozes si dojednat s poistovnou co chces, ale musis pocitat, ze budes platit viac a neviem ci sa im oplati platit napr. o 20-30% vacsiu poistku len preto aby si to mohli poziciavat mladsi profesionalni jazdci

pozri sa na to tak, ze doteraz tam neprisiel si zajazdit ziadny majster sveta z f1 pod 30 rokov, ktory by chcel tak vykonne auto :slight_smile: takze zjavne mali ten limit nastaveny dobre a neplatili zbytocne vyssiu poistku
no a teraz maju este aj reklamu zadarmo, ktoru by nemali ak by mu to umoznili :slight_smile:

nevrav, 30+ ludi sa do toho auta nema sancu vpratat…

2 Likes

inak si v poriadku?

:joy::rofl::joy: To bola trefna odpoved.:+1:

ja si stoho delal srandu je to fajn sranda samozrejme pravidla sa maju dodržiavať ale je to sranda to ako keby prišiel zatebou a povedal kamo dajmy auto chem si ho vzskušať a ty by simu nato povedal hele kamo si moc mlady a cesty su namrznute a ked to niekde oprieš kto to zaplaty ved je to komedia