Verstappen schvaľuje Piastriho prístup: Povedal by som im svoje | Magazín F1 - F1online.sk

Rozhodnutie McLarenu neurčiť tímovú jednotku a dvojku ani v zlomových chvíľach sezóny nahráva do karát Red Bullu a Maxovi Verstappenovi oveľa viac, ako keby začali piloti britskej stajne spolupracovať. Holandský pretekár však odkazuje, že aj keby bol súčasťou McLarenu a nastala by rovnaká situácia, tímovej réžii by sa nepodvolil.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/221136/verstappen-schvaluje-piastriho-pristup-povedal-by-som-im-svoje

Klidne to muze byt tak, ze v poslednim zavode si to o titul rozdaji Oscar a Emil, videli jsme minule ze mozne je vsechno.

Stare zname , sprav presny opak toho , co ti radi nepriatel , v tomto pripade súper .

A to by pomohlo v boji o PJ Piastrimu jak?

To neni rada od Maxe. To je proste konstantovani fakt. Paklize chce Pia vyhrat…. Musi… a ted se podrzte…… vyhrat :sunglasses:

5 Likes

Krasna predstava , ale vice nez nepravdepodobna…. I kdyby Nor vyletel motor ci ze zavodu odpadl, tak by sel do posledniho zavodu jako druhy s 1 bodovym mankem na jednoho z nich…

Ja si preji aby se nam sezona boj o titul skoncil az v poslednim zavode at uz vyhraje kdokoliv z nich.

Souhlas. Já si preji to samé.

Jen bych dodal. Ať vyhraje kdokoli, pokud to bude Max Emilian Verstappen. :grinning:

Ta sezóna je furt lepší a lepší.

7 Likes

Aspoň jsi upřímný…

1 Like

Všetci traja si to zaslúžia za túto sezónu. Idú naplno na úplnú hranicu. Na každom z nich vidieť ako riskujú až sa nedokážu vyhnúť nejakým chybám. Bude to naozaj vybojovaný titul.

2 Likes

Az na to, ze jeden z tech tri neumi bojovat ciste.

1 Like

Umela dramatizacia a zasahy FIA z toho zmanipulovaneho diavadla robia totalny odpad športu. Kosačkove body Verstapena. Šedé zony na vymenu motora… atd … Je to motoristicka hanba a grc na cele so Sulajemom.

2 Likes

Maxo prilieva olej do ohna.
Jasne ze Piastriho povzbudzuje, prenho by bolo idealne ak by sa Oscar a Lando v boji o vitazstvo navzajom zrazili a vyradili.
Otazka znie, ci sa ho na toto niekto pytal, kto chce aby komentoval situaciu v McLarene.
Marko, Jos, vsetci do papajovych busia, lebo nedokazu prekusnut ze maju lepsie auto a ze Max tento rok nevyhra.

Píšu to pořád že jsi nejlepší. 🫠

2 Likes

som zvedavý,či by Piastri nepomohol, ak by už po Katare nemal šancu vyhrať ms…alebo by sa zachoval ako Perez v r. 2021,ktorý Maxovi v poslednom preteku pomohol naozaj výrazne…

Nevyplakavaj tu.Ked ta to nebavi naco to pozeras ?

2 Likes

Prosim ta, pozri si clanky z poslednych tyzdnov a uvidis, ze ovela viac komentoval McLaren Maxa. Az tak sa na neho sustredili, ze zabudli zdvihnut svetlu vysku.

1 Like

Max mal na toto vzdy rovnaky nazor a vzdy ho aj hovoril. Aj v Monze tento rok do vysielacky na to ako McL poziadal Piastriho o vratenie pozicie Norrisovi Max povedal svoje, podobne ako teraz.

1 Like

nuz, tak sa ukazalo, ze nie len Hamilton je pokrytec :man_shrugging:

1 Like

Verstapen nefnujkaj Lando si ide po titul

2 Likes

To je ale inak kedze ide o maxa, sak si pockaj