Verstappen sa za volantom konečne bavil: Tlačil som naplno | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen prišiel po druhom mieste na Veľkej cene Azerbajdžanu pred médiá očividne vo veľmi dobrom rozpoložení. So svojím tímom absolvoval skvelý víkend a odniesol si skvelý výsledok. V tomto roku sme nevideli často, že by Max pristúpil pred médiá usmiaty a ešte povedal, že sa za volantom „bavil“.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/245410/verstappen-sa-za-volantom-konecne-bavil-tlacil-som-naplno

takze celu sezonu nadava a zrazu ked mal sancu na vitazstvo(aj ked realne bez SC by russella nikdy nedobehol) tak hned beka ako sa dobre bavil

teraz sa pekne ukazal, ze jemu nevadia pravidla, jemu vadi len to ked nema auto na vitazstvo. ak by mal auto s dominanciou ako v 23 tak ziadne bekanie na pravidla by sme od neho nepoculi, maximalne tak, ze to nieje jeho problem, ze ostatni maju problemy, to je ich problem.

3 lajkov

Ako ho to mohlo baviť? Však sú stále rovnaké autá nie? Je to len uplakaný pokrytec.

2 lajkov

Maxík právě zastřelil vše, co kdy řekl.

Celou dobu chtěl jen prachy a nejrychlejší auto. O pravé závodění nikdy nešlo.

Takže už ho to zase baví? :grinning_face:

Tuto sezónu zkazili úpravou MJ. V Austrálii a Číně jsme viděli zajímavé závody. Pak se zase staly sterilní.

Po kvalde tunajsim expertom asi zabehlo zabudli ze body sa rozdavaju az po pretekoch​:joy:

Včera boli hejterské orgazmy kým nevedeli, že mal problém s batériou a nebol pomalý len tak pre nič. :smiley:

Dnes už je to samá žlč u nich, lebo Max na P2, Fernando klasicky ako by ani nejazdil a Hamilton opäť obložený Leclercom.

2 lajkov

Ty jsi dobrej chodící komplex. Článek o Verstappenovi a jeho pokrytectví a ty tu taháš Alonsa s Hamem :rofl:

1 lajk

Tak nehrajem si na to, že ten nový motor co dostal před závodem (ano dneska mu dávali nový motor), tak očividně pomohl.

1 lajk

Max jazdec dňa tak sa necuduj ze expertom odpalilo dekel :joy:

1 lajk

Janko Groh je na najhlbšom dne ako kedy bol. Ten tu besnie a uráža už bez rozmyslu úplne všetkých.

Na mňa posledné týždne reaguje totálne odveci, nezmyselne a len tak random urážky aj napriek častému ignoru. Až takúto agóniu som od neho ešte veru nevidel.

:joy:

1 lajk

No tak fandit alonsovi co ine mu zostava len mať penu u huby :joy: Alonso neviditelny a Max jazcom dna to Hogara muselo vytočiť

Takže ignoruješ co píšu, a proto na to reaguješ? Ty jsi jinej mentální atlet, ti ještě budu přispívat na léky, aby mírnili tu debilitu :slight_smile:

1 lajk

Tak to má být, dobrá trať která odměňuje ty co to s volantem umí a ne jen ty co umí mačkat knoflíky.

1 lajk