Christian Horner sa takmer presne rok po prepustení z Red Bullu vrátil do padoku. Bývalý dlhoročný šéf si stále užíva formulové prázdniny, zatiaľ čo v médiách sa naďalej špekuluje o jeho návrate. Na jeho bývalého šéfa sa pýtali aj Maxa Verstappena, ktorý sa podľa vlastných slov s Hornerom pravidelne baví.
Já si myslel, že to s tím imperiálním statusem Maxe, nebude tak horké. Jestli on nebude úplně obyčejnej pilot F1, jen o trošku lepší, než vsichni ostatní.
Neviem ako McLaren, ale ja mam pocit, že Mercedes a Ferrari toho Verstappena vyslovene že nechcu… a nie kvoli Maxovi, ale proste ten toxicky kolos okolo neho - Jos, Vermeulen, van Haren…to co ten Vermeulen predviedol v Bahrajne vlani, ked po tom, čo 4 roky po sebe RB doručil najlepšie auto na gride, alebo minimalne v 2021 auto na podobnej urovni ako najlepšie, a to, čo predvadzaju teraz cez toho van Harena medialne, to si neviem predstavit že Mercedes a Ferrari by nechali len tak, toho Vermeulena aj s Josom by poslali kade lahsie a zakaz vstupu do garaze, ked sa vam nepaci mozete ist… inzinieri, ktori su 1000 krat dolezitejsi nez jazdci tam makaju den noc, a toto je spatna vazba ku nim za roky prace? Podla mna tie timy radsej akceptuju, že niekto bude o 1-2 desatiny na kolo pomalsi, ale nema okolo seba tento toxicky kruzok… Max je za mna najlepsi pilot na gride, ale proste ja by som ho do Ferrari ako fanusik ani nechcel, ak s nim ma prist henten kolos