Verstappen sa teší na to, že konečne nebude jazdiť “so zviazanými rukami” | Magazín F1 - F1online.sk

Maxovi Verstappenovi sobota vyšla na jednotku s mínuskom. V šprinte si víťazstvo jednoznačne postrážil, ale v kvalifikácii ho zdolal Lando Norris. Holanďan však nesmúti. Uvedomuje si, že v Austine nie je kvalifikácia taká dôležitá a že Red Bull je späť vo forme.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/175328/verstappen-sa-tesi-na-to-ze-konecne-nebude-jazdit-so-zviazanymi-rukami

Takže Gaslyho FIA netrestala? Alespoň někdy má trochu rozumu.

Tak já hlavně doufám, že Ferrari zase ukáže rychlost ze sprintu a bude to velmi zajímavé na čele :slightly_smiling_face:

Je potřeba aby vyhrál Norris, kvůli šampionátu, ale čekám též spíše boj o vítězství mezi Maxem a Ferrari. Je otázkou co zase předvede Ferrari mezi sebou :smile:

Jestli Ferrari předjede Maxe ze začátku (obě Ferrari), tak už by to celkově mohlo být ok, i kdyby Lando nevyhrál :smiley: a myslím si, že i Piastri z 5 místa do toho může promluvit a pomoct Landovi

Piastri nemá to nové křídlo a zatím neukazuje že by tam mohl do něčeho vpředu promlouvat, ale třeba na startu, restartu a tak … kdo ví.

Ale jo, Oscar ožije v závodě :slightly_smiling_face:

Mohlo by to byt zajimavy, vypada ze Norris potrenoval starty, ve sprintu vyletel z mista jak cert :japanese_ogre: Piastri se nebude drzet na uzde.

Sainz vi ze na to ma, Leclerc se snad zbavil veskere horlivosti.

Mercedesy at delaji cokoliv, furt je tam to 4-5 misto, navic Lewis si opet zazavodi, uz aby byl v cervenem, pristi rok bude jinde.

To mi radost taky neudělalo :neutral_face:

Že mají race setup místo Q setupu? :smiley:

Mám obavu že tam Alonso bude opět ztrácet pozici za pozicí, to auto nemá žádnou silnou stránku.

Koukni na top speed McL, to je zaměřený setup :relieved:

Alonsův vůz má stejnou rychlost jakou má Landův McL, který vyhrál kvaldu.

Já bych to popsal, že mají sestup. :slightly_smiling_face:

1 Like

Co plácáš? :grinning: jak stejnou rychlost? Myslíš snad stejný top speed :roll_eyes:

V prvni zatacce se srazi Nor s Maxem a bude vystarano :grin:.

Bylo by dobre si vsadit jestli vecer konecne vyjede po 9ti zavodech SC .

Ti jsou zas bez miniDRS :smile:

1 Like

Tak ještě, že mají klaiscký DRS :smiley:

Treba se pak dockame “repete” Alo vs Law . :wink: