Dobrý, na Maxe
Jo jo, Max se jim teď vykálel přímo do pusinky
Zle som si prečítal tvoj koment a preto tu trepem blbosti. Bolo by mi treba trepnúť po hlave nech sa spamätám.
@Situs pochopil si to správne
U Emila se nejedná o první případ tohoto ražení, proto by se FIA zamyslet jak dál.
I soudy v případě recidivy přitvrzují a logicky dávají tvrdší tresty, nebo požadují psychiatrické vyšetření.
V tomto případě by měla FIA poslat alespoň na psychotesty a podle výsledků se rozhodnout jak dál.
Je to magor posahany.
Konecne su dostupne videa, kde je kazdy potrebny zaber.
- Leclerc na rovinke uplne nezmyselne trafi Verstappena.
- Par sekund neskor Russell pusti divebombu, pocas ktorej strati kontrolu a kvoli korekcii smyku trafi Verstappena.
- Riaditelstvo prve dva incidenty ani nezaznamena, no zaznemane, ze Verstappen mohol ziskat vyhodu po tom, co ho Russell vystrelil zo zakruty.
- RB v obave trestu (nezmyselne) prikaze Maxovi vratit poziciu.
- Max v kontexte inkasovania dvoch narazov, ktore riaditelstvo ignoruje a zaroven presetrovaniu jeho unikoveho prejazdu strati nervy a posle to do Russella rovnakym sposobom ako to on poslal do neho v T1.
S prihliadnutim na vsetky okolnosti a najma na to, ze prve dva kontakty, v ktorych bol Verstappen obet, ani neboli presetrovane a po zhliadnuti nasledujucich onboardov, povazujem +10s pre Maxa za uplne adekvatny trest.
Tu krasne vidiet ako najskor Leclerc a potom Russell narazia do Maxa.
A tu krasne vidiet Maxov onboard, ze to nebol ziaden pokus o vrazdu ako ste sa tu snazili vcera vykreslit:
https://x.com/F1F1edit/status/1929505701086302433
to odkedy moze jazdec prebrat rolu zorra pomstitela?
to, ze komisari neriesili(ak si pamatam, tak tie incidety z restartu komisari zaznamenali, ale nieje to az tak podstatne) predchadzajuce incidenty nedava maxovi pravo vypnut mozog a napalit do do druheho jazdca
a skusal si sa zamysliet aj nad tym, ze maxovi nedali trest za ziskanie trvalej vyhody v t1 napriklad len preto, ze ak by mu ho dali tak by do kanady nemusel ani cestovat, lebo by do auta nemohol sadnut? a tak radsej rozhodli, ze bolo vsetko v poriadku
ale vazne
naozaj nedostal ziadne trestne body, alebo si len robis srandu?
Pozor, deti sleduji formulku a nebylo to hezke!!! Z f1 se stava kvalitni cirkus, nebudeme se oj3bavat.
Nie, neskusal, lebo nie som bezduchy hejter. V T1 zavinil koliziu Russell narazenim do Maxa, tak ake ziskanie vyhody?
Teba uz ozaj opustili aj posledne zvysky zdraveho usudku?
Dostal 3 trestne body.
Džordžo je právom fanúšikmi jeden z najviac “neznášaných” (neviem nájsť vhodný jemnejší výraz, nemyslím to však doslova) pilotov.
Osobne nempoznám nikoho, kto by mu fandil a virtuálne poznám len Kiks. Tak málo fanúšikov nemajú ani bežní stredopoliari bez nároku na úspech a to už o niečom svedčí.
Prekuknuté falošné pokrytectvo je ďaleko horšie ako keď je niekto otvorene nesympatický, ale aspoň sám sebou a úprimný.
Ja se ani nedivim, ze mu nikdo poradne nefandi. Osobne znam jen taky kiks tady z fora. A to znam celkem dost lidi, co sleduji f1 a s dost lidma se bavim i na trackdays a zavodech… On strasne rychle ukazal, jaka je to pokrytecka krysicka. Vcera tam div nebrecel, ze ma dmg na aute, co se potkal s Maxem… Nemluve o tom, ze uz ho musel Toto hned v uvodu zavodu uklidnovat, aby se soustredil a neplakal. Byla by neskutecna hlina, kdyby mu nakonec sedacku vyfouknul prave Max v mercedesu.
Ultimatni karma.
Toto by som si pozrel už len kvôli reakcii Kiks.
a bola by najvacsia sranda keby mercedes mal rovnake problemy s auto ake ma od 22 a tituly by bral mclaren a maxo by frustrovane zas narazal do druhych aut
ja by som si toto pozrel, ale az potom ako si maxa pozrem v buducorocnom redbulle. nech si uzije to co vybudoval a nie aby zdrhal pri prvych problemoch
Pekne popsano. Video pekne. Jsem zvedav na oponenturu. Zda nekdo prijde i s necim srovnatelne argumentacne silnym. Tak uvidime.

nech si uzije to co vybudoval a nie aby zdrhal pri prvych problemoch
Vybudoval 4 tituly. Myslim, ze si to uzil dostatocne.
Nemyslim si, ze pride. Tu je to len o emociach, fakty a argumenty nezaujimaju nikoho.
Myslim ze zajimaji spoustu lidi. Spis ty emoce nikoho nezajimaji. Na ty se koukas v telce. Na foru te zajimaji jine veci.
Na foru, kdyz napises neco tak jak je, tak se unudis k smrti, musis umet trochu postenkrovat
Dam priklad, jak by vypadala kariera VER, kdyby ho na zacatku, po jeho prvnim crashi objal otec Lewise tak, jak to udelal Hadjarovi…