Verstappen sa kajá: Môj manéver nebol správny, nemalo sa to stať | Magazín F1 - F1online.sk

Dobrý, na Maxe :+1: :smiley:

1 Like

Jo jo, Max se jim teď vykálel přímo do pusinky :smile:

1 Like

Zle som si prečítal tvoj koment a preto tu trepem blbosti. Bolo by mi treba trepnúť po hlave nech sa spamätám.
@Situs pochopil si to správne

U Emila se nejedná o první případ tohoto ražení, proto by se FIA zamyslet jak dál.
I soudy v případě recidivy přitvrzují a logicky dávají tvrdší tresty, nebo požadují psychiatrické vyšetření.
V tomto případě by měla FIA poslat alespoň na psychotesty a podle výsledků se rozhodnout jak dál.

Je to magor posahany.

Konecne su dostupne videa, kde je kazdy potrebny zaber.

1. Leclerc na rovinke uplne nezmyselne trafi Verstappena.
  2. Par sekund neskor Russell pusti divebombu, pocas ktorej strati kontrolu a kvoli korekcii smyku trafi Verstappena.
  3. Riaditelstvo prve dva incidenty ani nezaznamena, no zaznemane, ze Verstappen mohol ziskat vyhodu po tom, co ho Russell vystrelil zo zakruty.
  4. RB v obave trestu (nezmyselne) prikaze Maxovi vratit poziciu.
  5. Max v kontexte inkasovania dvoch narazov, ktore riaditelstvo ignoruje a zaroven presetrovaniu jeho unikoveho prejazdu strati nervy a posle to do Russella rovnakym sposobom ako to on poslal do neho v T1.

S prihliadnutim na vsetky okolnosti a najma na to, ze prve dva kontakty, v ktorych bol Verstappen obet, ani neboli presetrovane a po zhliadnuti nasledujucich onboardov, povazujem +10s pre Maxa za uplne adekvatny trest.

Tu krasne vidiet ako najskor Leclerc a potom Russell narazia do Maxa.

A tu krasne vidiet Maxov onboard, ze to nebol ziaden pokus o vrazdu ako ste sa tu snazili vcera vykreslit:
https://x.com/F1F1edit/status/1929505701086302433

2 Likes

to odkedy moze jazdec prebrat rolu zorra pomstitela?
to, ze komisari neriesili(ak si pamatam, tak tie incidety z restartu komisari zaznamenali, ale nieje to az tak podstatne) predchadzajuce incidenty nedava maxovi pravo vypnut mozog a napalit do do druheho jazdca

a skusal si sa zamysliet aj nad tym, ze maxovi nedali trest za ziskanie trvalej vyhody v t1 napriklad len preto, ze ak by mu ho dali tak by do kanady nemusel ani cestovat, lebo by do auta nemohol sadnut? a tak radsej rozhodli, ze bolo vsetko v poriadku

1 Like

ale vazne
naozaj nedostal ziadne trestne body, alebo si len robis srandu?

Pozor, deti sleduji formulku a nebylo to hezke!!! Z f1 se stava kvalitni cirkus, nebudeme se oj3bavat.

2 Likes

Nie, neskusal, lebo nie som bezduchy hejter. V T1 zavinil koliziu Russell narazenim do Maxa, tak ake ziskanie vyhody?

Teba uz ozaj opustili aj posledne zvysky zdraveho usudku?

Dostal 3 trestne body.

Džordžo je právom fanúšikmi jeden z najviac “neznášaných” (neviem nájsť vhodný jemnejší výraz, nemyslím to však doslova) pilotov.

Osobne nempoznám nikoho, kto by mu fandil a virtuálne poznám len Kiks. Tak málo fanúšikov nemajú ani bežní stredopoliari bez nároku na úspech a to už o niečom svedčí.

Prekuknuté falošné pokrytectvo je ďaleko horšie ako keď je niekto otvorene nesympatický, ale aspoň sám sebou a úprimný.

Ja se ani nedivim, ze mu nikdo poradne nefandi. Osobne znam jen taky kiks tady z fora. A to znam celkem dost lidi, co sleduji f1 a s dost lidma se bavim i na trackdays a zavodech… :smiley: On strasne rychle ukazal, jaka je to pokrytecka krysicka. Vcera tam div nebrecel, ze ma dmg na aute, co se potkal s Maxem… Nemluve o tom, ze uz ho musel Toto hned v uvodu zavodu uklidnovat, aby se soustredil a neplakal. Byla by neskutecna hlina, kdyby mu nakonec sedacku vyfouknul prave Max v mercedesu. :smiley: Ultimatni karma. :smiley:

Toto by som si pozrel už len kvôli reakcii Kiks. :joy:

a bola by najvacsia sranda keby mercedes mal rovnake problemy s auto ake ma od 22 a tituly by bral mclaren a maxo by frustrovane zas narazal do druhych aut
ja by som si toto pozrel, ale az potom ako si maxa pozrem v buducorocnom redbulle. nech si uzije to co vybudoval a nie aby zdrhal pri prvych problemoch :slight_smile:

1 Like

Pekne popsano. Video pekne. Jsem zvedav na oponenturu. Zda nekdo prijde i s necim srovnatelne argumentacne silnym. Tak uvidime. :wink:

1 Like

Vybudoval 4 tituly. Myslim, ze si to uzil dostatocne. :smiley:

Nemyslim si, ze pride. Tu je to len o emociach, fakty a argumenty nezaujimaju nikoho.

Myslim ze zajimaji spoustu lidi. Spis ty emoce nikoho nezajimaji. Na ty se koukas v telce. Na foru te zajimaji jine veci.

Na foru, kdyz napises neco tak jak je, tak se unudis k smrti, musis umet trochu postenkrovat :battery::battery:

Dam priklad, jak by vypadala kariera VER, kdyby ho na zacatku, po jeho prvnim crashi objal otec Lewise tak, jak to udelal Hadjarovi…:owl: