Verstappen sa kajá: Môj manéver nebol správny, nemalo sa to stať | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen nepatrí medzi jazdcov, ktorí sa zvyknú svojim súperom za čokoľvek ospravedlňovať, čím sa vyznačujú mnohí majstri sveta nielen vo Formule 1. V pondelok po pretekoch sa však George Russell dočkal nepriameho odkazu od pilota Red Bullu, ktorý sa zatiaľ najviac podobá na ospravedlnenie.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/202853/verstappen-sa-kaja-moj-manever-nebol-spravny-nemalo-sa-to-stat

Nooo … jde vidět že když vychladne tak se “skoro omluví” jak by měl udělat každý profesionál.
Otázka je jestli to jde o něj nebo mu to poručili z týmu/PR nebo od koho ještě …
Ono ten incident mohl a může mít další následky.
Ale tohle je typický Max a nemyslím že by to něco podobného u něj stalo naposledy.

No vidíte.
Max se omluvil, svět jde dál :slightly_smiling_face:

6 Likes

Prekvapil me George, ze to nerozmazaval a ted me prekvapil i Max, ze to uznal. Oba prijemne.

Palec nahoru pro oba

5 Likes

No a mame hotovo. Vse v poradku a jde se dal. Kluci si pokecaji a pohoda. Max jednoznacne palec nahoru, zrovna jako George.

Ono vycitat Maxovi emoce na draze, kdyz i tady se nekteri nedokazou udrzet a to co jim letalo od klavesnice je jen pro otrle povahy, je tak trosku chucpe.

5 Likes

Za mne taky palec dolů pro FIA a komisaře - vyhodnotit Max vs George v T1 jako že nemá Maxx předávat pozici - špatné rozhodnutí. Dát Maxovi za T5 jen +10s je taky výsměch - Seb za to dostal pod SC +10s stop+go! Pořád je z rozhodnutí cítit že je Maxx chráněný “úřady” a že mu spoustu věcí projde.
takový Magnum už by měl dávno ban, několik DSQ a možná i koňskou hlavu na posteli! :rofl: :rofl: :rofl: :thinking:

takze maxo sa prave priznal, ze z frustracie to napalil rovno do supera
toto by mala fia zobrat na zretel a dat mu v nasledujucich pretekoch stopku a poslat ho na dlhodobe psychologicke/psychiatricke liecenie inak odobrat licenciu

takmer vsetci to vcera videli, ze to bolo umyselne a z frustracie, len par fanatikov a zial 4 komisari ktori asi patria do skupiny maxovych oranzovych fanatikov tiez

dokedy mu fia bude tolerovat, ze pri kazdom probleme mu prasknu nervy v aute ktore dokaze ist 340 za hodinu a okolo neho je plno superov do ktorych to moze kedykolvek pri tom svojom vypinani mozgu znovu napalit?

Akorát že je to podle pravidel, na SKY to říkali hned, že byl Max v právu.

1 Like

Super. Aspoň takto. Za mňa palec hore. :+1:

to je tak, ked stary sa pozna zo vsetkymi komisarmi a uz od vstupu do f1 mu vybavil protekciu

1 Like

Neúmyselné tukance a zničenie inému pretek robí aj dva tri krát za jednu veľkú cenu Lawson asi ten by tam už nemal vôbec byť, podobný týpek je aj Stroll ale omoc v menšom merítku ,ten má problém hlavne zo spätným videním ale sem tam aj Russell má svoje chvílky a zbytočne vystrkáva ňufák auta a potom bum nechcený ťukanec. Tento rok ma ale veľmi prekvapil Sainz, to čo predvádzal od začiatku a silou mocou netakticky chcel predbiehať aj tam kde to nejde a zjavne s pomalším autom bolo naozaj zbytočné a prakticky si tým on sám pokazil preteky. A tak po všetkom čo som videl čo narobia nechcené ťukance a hlúpy múrik a ich nekompetentnosť rozmýšľať pragmaticky a nie zbŕklo sa vôbec nečudujem že to Max spravil, totálne mu praskli nervy, nebola to žiadna moderná flustrácia. Super že sa aj ospravedlnil a aj sa mi páčilo že po preteku nevyšiel z auta a nešiel za Russellom mu jednu vylepiť preto že aj jeho manéver bol veľmi optimistický ale tri krát tak nebezpečný ako to čo mu vrátil Max. Ja by som mu asi jednu dal a veľmi som bol sklamaný keď mu Botaska nedal po papuli keď v Imole ho deklasoval a prišiel k nemu a trepal mu po prilbe. V NASCAR alebo v Indy by chlapec behal s monoklami častejšie ako behá za komisármi na sťažnosti.

2 Likes

ozaj a kolko trestnych bodov dostal maxo vramci trestu?

pametam , ked isty majster sveta za umyselne naburanie do supera dostal trest straty vsetkych bodov v rocniku . Tu sme sa po Rakuskom incidente , ked to iny majster sveta umyselne napalil do Norisa nepoucili a opakuje sa to .
Mozno bude na tom nieco , ze Max chce skoncit vo F1 a takto sa uz pripravuje na demolition derby

Na tohle jsem uplne zapomel. Slovo “trepal” nevim jestli je to co u nas “zpohlavkoval”.

Postavil se k tomu lépe než jeho fanoušci, kteří hovořili o nějakém nízkém gripu a uklouznutí nebo nějakýmu podobnýmu nesmyslu, který tu celý večer potili.

3 Likes

Dovtedy mu to budú tolerovať az niekoho nezabije alebo nezmrzaci

Jezis naco sa v tom pitvas? Len zeby ste si nasli vkuse nejake h0vna naozaj

Nic takove nerekl. Neni potreba vkladat svoje domnenky do jinych citaci. Za me to FIA pokaslala tim, ze nerozhodla prvni incident okamzite. Kdyby zareagovala drive nez RB dal spatny prikaz Maxovi k nicemu by nemuselo dojit

Ale co uz…

5 Likes

Myslim, ze Max, George i komisari se k tomu postavili lepe, nez nekteri mistni fanousci, kteri by Maxovi nejradeji sebrali licenci, dali buhvi kolik trestnych bodu, nebo DSQ z cele sezony a podobne nesmysly.

Komisari jsou na Maxe trosku prisnejsi nez by podle me museli, ale co uz, beranek to neni.

Je jen skoda, ze nekteri zde nemaji nikoho komu by realne fandili a svet F1 ( a mozna i ten realny) se jim scvrkl na nenavist k Maxovi a jeho fanouskum.

Lide by si i zde mohli uvedomit, ze nazory na prohresky “meho” pilota, budou vzdy vice ci mene subjektivni. Neni potreba s tim souhlasit, ale neni potreba si svou zast projektovat do lidi, kteri zrovna fandi nekomu jinemu.

5 Likes

Je to niečo podobné, on mu búchal rukou po prilbe. Trepať je nárečovo búchať.

1 Like