Verstappen reaguje na vyjadrenia “všestrannejšieho” Larsona: To je v pohode | Magazín F1 - F1online.sk

Pred dvoma týždňami ste možno ani netušili, kto je Kyle Larson. Pretekár NASCAR sa však v priebehu pár dní stal známym v európskej časti motoršportového sveta. Stačilo vyhlásiť, že je lepším jazdcom ako trojnásobný majster sveta Max Verstappen. Čo na vlastne hovorí Holanďan?

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/169230/verstappen-reaguje-na-vyjadrenia-vsestrannejsieho-larsona-to-je-v-pohode

Ta joga a meditacia zjavne pomaha :smile: aj niektori uzivatelia by sa mohli inspirovat

8 Likes

Co na to asi tak má říct. Začít se s ním na dálku poměřovat a vyvolat další otázky “a neláká tě se s ním poměřit v neutrálním aute” atd. atp., nekončící hovadiny. Asi už si tohle taky dovede představit :+1:.

5 Likes

Rozumný přístup, tyhle debaty a zpochybňovaní jsou k ničemu. Kvality jezdce nikdy neukáže statistika

Chce to nějaký souboj :smiley:

Ci vyhras zalezi vela na tom s kym pretekas.

Myslim ze Max ani nevi kdo ten clovek je. Ale je pekne slyset a cist, ze i v emerice maji potrebu se pomerovat s Maxem. Inu legenda no. :1st_place_medal:

3 Likes

Porad se musim usmivat. Kez by takovy nadhled a srovnani se s tim, ze kazdy ma nejaky nazor melo vice lidi jak v zivote okolo nas tak polovina fora zde na chatu. To bychom mohli rozebirat i jine temata nez jestli Max je nebo neni buh😜 jen pote co to nekdo zde postne😎.

A ted vazne, opravdu se tesim ci dokaze Max mimo F1. Jestli zustane u reci nebo a kdy zkusi neco jineho ( online zavodeni neberu)
:+1:

3 Likes

Verstappen nekolikrat prohlasil ze jeho svet je neohrozene krouzeni na prvnim miste :woozy_face:, tak nebo tak, jezdecky zatim vazne nic neukazal, neumim si ho predstavit zavodit nekde jinde nez v F1 za Red Bull, nevzpominam si na nic velkeho, na mistrovsky manevr atd. Na svete budou desitky lepsich zavodniku, nedivim se tomu prohlaseni, ale je to takove zbytecne, otazka jak do detskeho casopisu, asi bych odpovedel stejne, jsem nejlepsi :rofl:

A co potom ma povedat taky Rosberg, ktory po titule tiez radsej skoncil karieru. Proste kazdy ma ine nastavenie. Nie kazdy ma na to chut robit to ako Bottas, ktory sa teraz planta na poslednych prieckach. Je x inych veci, kde sa vedia zabavit viac - ci uz vytrvalostne, alebo ine série.