Verstappen radí Antonellimu: Neboj sa robiť chyby | Magazín F1 - F1online.sk

Chudák holka česká.

To je v pořádku, snad jim to vyjde. Když se chlap rozhodne proslavit, měl by se nejdřív spolehlivě zadat. Jinak bude pořád vybírat a odhánět zájemkyně, až nakonec přebere :smile: .

1 Like

Je to spravna rada. Je samozrejme ze Antonellimu nejaky to rozbite auto projde, pokud, jak podotyka Max, bude rychly.

Samozrejme ti co Maxe nemusi, budou poukazovat na to, ze rozbil nejake to auto, aniz by vzali v potaz, ze Maxovi vysledky byly naprosto mimoradne.

Pro ty co to zajima. Ve svem prvnim zavode ( becko RBR) Max drzel bodovanou pozici, nez mu odeslo auto. Prvni body ziskal jako nejmladsi pilot F1 v historii. Byl vubec nejmladsi pilot v historii F1. Jeho prvni zavod v ackovem RBR, byl jeho prvnim vitezstvi v F1 (nejmladsi pilot v historii).

Dnes se peji ody na Bearmana, ktery ziskal sedme misto ve Ferrari ve svem prvnim zavode. Max ziskal sedme misto v Toro Rosso, ve svem druhem zavode.

Wolf klidne necha Antonelliho rozstriskat auto kazdy druhy zavod, stejne to auto nestoji za nic, pokud Antonelli napodobi Maxe. Muze to Antonelli delat jako Hamilton, jezdit si v klidu a krouzit kolem. Ale jak se rika:

Quod licet Iovi, non licet bovi

Hamilton si to muze dovolit, Antonelli ne. Jen doufam, ze Antonelli bude naslouchat trojnasobnemu mistru sveta a necte toto forum. :grin:

4 Likes

On si zatím vůbec nevede špatně, po vynechání celé F3 je v F2 aktuálně šestý, z 10 závodů sedmkrát bodoval. Spíš jsem zvědavá, jestli se Wolffovi podaří ho nasadit třeba po prázdninách, až mu bude 18. Williams dělá trochu fóry, ale Sargeant stejně pravděpodobně po sezóně skončí, tak by na pár závodů mohli být svolní.

4 Likes

presne, jak aj timur ostatne pise, letosne merc auto je traktor, s nadsazkou, takze preco by tam kimiho nemohli nejak angazovat, lewis by mohol nejak zahadne ochoriet, atd, pozname to :grin: … COTA sa ide az niekedy v oktobri ak ma pamat neklame, uvidime, ci Logan bude aj na tejto jeho domacej VC este jazdit

1 Like

Je to tu. Profi sezóna zahájena.

1 Like

První zápas 6:3, se slabým. Dělal jsem kraviny a hrál na 1/4 plynu.
Druhy zápas 6:4 s typkem se kterým jsem vloni vše prohrál. Takže krása. :slightly_smiling_face::+1:

Králičí krev pomáhá. :grin:

Další zápas vyhraješ 6:5?

6:1 Ferdo. Exhibice. :slight_smile:
Dneska ve formě. :slight_smile:

Skoda ze nejses bliz, porazil bych te :handshake:

1 Like

Gratuluji, :+1: jaký používáš doping? :hamburger:

1 Like

300mg Trenbolonu.

2 Likes

preco tak malo? :horse:

To vůbec neznám, mě dopují úplně jinými práškami, ale ani jeden mi k vyšímu výkonu nepomáhá. Všechny jsou na :poop:
Ale ve středu večer, nebo ve čtvrtek ráno taky pošlu fotečku ze svých sportovních aktivit. :sailboat:

Podle smajlíku doporučuješ Puffovi koňskou dávku? :muscle:

Trenbolon

Trenbolonacetát se používá ve veterinární medicíně u hospodářských zvířat ke zvýšení růstu svalů a chuti k jídlu.

Kromě pejska, kočičky, slepiček, rybiček, andulky a papouška Fišerův s přezdívkou kanár jsem nikdy žádné hospodářské zvíře nechoval, tak se omlouvám, že jsem v oboru chovatelství tak nevzdělaný.

1 Like

to ja tiez nesom ziaden neviem co, ale trembolon je medzi fitness ludmi znamy pojem haha :smiley: puff ta mozno zasvati do problematiky ak bude chciet

@PUFF tyhle přípravky přidává do betonu místo plastifikátoru, aby byl pevnější. Holt dnešní chemie dokáže divy. :slightly_smiling_face: