Verstappen radí Antonellimu: Neboj sa robiť chyby | Magazín F1 - F1online.sk

vies o tom, ze uz je rok 2024? :smiley:

To neni jen o Alonsovi… Stejna pohadka se dela v roce 2017 s Perezem. Tento rok s Gaslym… (:

3 Likes

Jo já vím, ale dal jsi sem ten přiklad s Oconem v Maďarsku. Někdo tu psal, že u Alonsa to byl jen humbuk, protože Alonso. :slightly_smiling_face:

No právě.
Kdyby se řídil jeho radama, tak ho v půlce sezóny vykopnou a nebudou mít s čím dojíždět sezónu. :grin:

Proč? To místo pro něj je teď, jindy být nemusí. Jak se zdá, Wolff na jeho výsledky v F2 nijak netlačí, nechává ho jezdit a k tomu má bohatý testovací program mimo závody. Pokud ho posadí do F1 a počká, až se vyjezdí, když auto na boj o titul stejně nemají, tak se to opravdu může zúročit jako u Maxe. Taky nemusí, ale to už je riziko všech zúčastněných.

1 Like

Zatím to do něj perou horem dolem.
Už měl asi 2-3 testovací session.

Už je ohlášen další.

Tak hlavně, aby jim pak neutekl jinam, jako to udělal Piastri Alpine. Mohli si za to sice sami a udělal z hlediska kariéry dobře, ale k chlubení to stejně není.

To ano a nebo se jim mentálně rozloží a už nikdy nesloží.
Sázím na to druhé.

Ty jsi byl vždycky optimista. :slightly_smiling_face:

Ještě bych dodal, že jsem doposud neviděl ani vzdáleně jakýkoliv náznak nějaké mimořádnosti.
Ale houby tomu rozumím a vůbec to nesleduju, to je pravda.

Každopádně nedělají dobře.

No to si taky říkám, jak bys to mohl vidět, když na to nekoukáš. :grin::grin:

Ty jsi takový univerzální sportovní znalec.
Jak to vidíš?
Mike, nebo Jake?

Nevím jestli to bude více sport nebo show.
Jak moc to bude domluvený.

Ale asi bych dal proti Tysonovi.

Nemyslím si, že s Tysonem se dá domluvit :slightly_smiling_face:.

Je mu už opravdu na box hodně, ale jsem na to docela dost zvědav.

To se stát samozřejmě může. Na druhou stranu, v sedmnácti-osmnácti se člověk nebojí ničeho a klidně může tlak vnímat líp než později, když nastoupí pocity zodpovědnosti, to záleží na povaze. To teprve uvidíme :woman_shrugging:.

Peníze a hlavně holky ho zničí.
Není to mimoň jako Maxík, kterého nezničí nic.

Já myslela přehnaný tlak, a Ty peníze a holky… Tak bude zničenej, ale příjemně :smile: ! A vůbec, “svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč!”.

1 Like

Však Kimi má přítelkyni češku. :slight_smile:

Strašnej suchar jsem :roll_eyes: