Písal som o podvode Alonsa? Doslovne som písal o podvode v Alonsovom prípade.
Crashgate nebol Alonsov prípad? Či ty ho dokonca nepovažuješ za podvod?
Písal som o podvode Alonsa? Doslovne som písal o podvode v Alonsovom prípade.
Crashgate nebol Alonsov prípad? Či ty ho dokonca nepovažuješ za podvod?
Alonso byl pilot co vyhral zavod z 15 místa tuším, ne? Bavíme se tu o prasarnach pilotů. Jak tam Alonso prasil?
Ako si prišiel na to, že na deň?
Ale krásne vidieť ako čítaš každý jeden môj príspevok. Aj taký čo s tebou nemá absolútne nič spoločné. :joJoy
Honzíku Honzíku, ty už si na mne pekne závislý.
Ale odpovedal si, ukázal si svoju morálku a tým je asi diskusia na konci, nemusíme to predlžovať, či?
Už je tu aj tak besný Honzi celý žhavý za klávesnicou.
Dlouho tady nebyla žádná tipovačka.
Jaké startovní číslo bude Emil v příštím roce na svém voze používat?
0 účastníci
Okej, aspoň muj nick tedy sedí hádám.
Nemusíme pokračovat, ten kdo si to přečte si obrázek udělá.
Alo vyhrál AD21?
Piquet jazdil a úmyselne búral v 2021?
Prvé body v sezóne, ty piješ do nemoty, a potom píšeš nezmysly Honzi. Uber s tou oslavou, stále je to 2:14 proti tenistovi.
Největší podvod v historii F1 bylo a je AD21. Ale chápu, někdo jako ty nemůže chápat pojem morální hodnoty/zásady
Schumi dostal DSQ z celé sezóny.
V ničem se ten manévr nelišil.
AD21 nebol žiadny úmysel žiadneho zo zúčastnených tímov.
Ale ako fanúšik Bristoreho a Alonsa nemáš čím iným argumentovať, takže chápem tieto slabé pokusy.
Tak ať ho disknou z celé sezóny, mně je to celkem fuk. Vždyť říkám, že mu hráblo Jenom se z toho nehroutím, prostě není první ani poslední a zase taková tragédie to nebyla.
Majsterštyk od Maxa.
Po Quali a pred VC Španielska sa všade písalo jak musí byť RB štvrtý aby Max mohol aktivovať klauzulu na odchod.
Tak to dnes vybavil
Ne čtvrtý, ale když nebude mezi čtyřma.
To bolo pre Maxa - že musí byť 1-2-3.
Poďme ale o pár kôl späť a k tejto vysielačke od Wolffa k Masimu:
“Michael, prosím, žiaden safety car,” ozval sa vo vysielačke Toto Wolff a doplnil: “To by malo dopad na preteky, prosím, nie.” Martin Brundle následne poznamenal, že toto podľa neho nebolo v poriadku. Šéfovia tímov by nemali takto naliehať a ovplyvňovať riaditeľa pretekov.
Výsledkom nebol SC, ale VSC.
Takže Masi ovplyvnil preteky najskôr v prospech Mercedesu na žiadosť Wolffa a až potom v prospech RB na žiadosť Hornera? Či ako Honzi?
…sa potvrdilo pravidlo,aký otec , taký syn,…a môj názor Hamík,Šumi,Max,Alonso,ale aj Vetel…všetko preceňované športové formulové hviezdy,keď sa nedarí, nemáš auto ,tak sú to jazdci,xko každý ďalší jazdec ,F1 …