Verstappen priznal pochybnosti: Pýtal som sa sám seba, či to dokážeme otočiť | Magazín F1 - F1online.sk

Nikdy neodpisujte Red Bull a už vôbec nie Maxa Verstappena. To je jedna z najdôležitejších poučiek, ktorú nám priniesla tohtoročná sezóna. Aj keď sme pred jej štartom mali veľké očakávania od Ferrari či Mercedesu, bol to Red Bull, ktorý sa dostal najbližšie. Nie každý to čakal a aj Max Verstappen priznal, že aj on mal po niektorých katastrofických víkendoch pochybnosti.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/214849/verstappen-priznal-pochybnosti-pytal-som-sa-sam-seba-ci-to-dokazeme-otocit

Na pochybnosti neni duvod, dominantne kraluje.

Inu to zni povzbudive. Tak snad. Tahle sezona je opravdu vynikajici. :grin:

1 Like

To jsou hrozný kecy. Red Bull je celou sezonu druhý nejrychlejší monopost, který se několikrát dorovnal McL a poslední dva závody ho přeskočil výkonnostně. Jasně, byly za tím charkateristiky okruhů, které hrály ve prospěch RBR a naopak proti McL, ale RBR je obecně velmi rychlý. Tady se zas z toho dělá, jako by byli na úrovni Alpiny a najednou se se zlepšili extrémně.

4 Likes

Najväčší šok príde aj tak budúcu sezónu keď Forďácke hybridné ústrojenstvo vypáli všetkým rybník.

Už len spoľahlivosť RBR motora bude otázkou ale s tým sa budú všetci trápiť

1 Like

Zapominas ze neplati to co se obecne vi a co se realne deje na trati, ale to co tady kazdy den blijou tri homosexualni multi-nick sociopati kteri delaji ostudu celemu slovenskemu narodu :face_with_diagonal_mouth:

2 Likes

Pravdepodobne myslis Jos, stev a tretieho neviem… Sa divim, ze tu este neboli na obhajobu Verstapena. To nie RB sa zlepsil, to Ver vie vyhrat titul v tretom top monoposte :smiley:

1 Like

Treti je tvoj tatko. :clown_face:

Ty ses zase psychicky rozložil, tak si to budeš hojit na fóru? Ty chudinko

Obcas se k nim nekdo prida, jediny ty je dokazes z domacich postavit do late, delaji vam ostudu.

Ale ak zacneme temu vojna na ukrajine, Jos stoji na spravnej strane :speak_no_evil:
EDIT: Vy tu mate zase Bretnixa… ten ma tiez svoje zamky v oblakoch. :smiley:

Ano, chodi spolecne na WC.

1 Like