Verstappen prezradil, že po nehode v Silverstone 2021 mal problémy so zrakom | Magazín F1 - F1online.sk

Jo, když umím a chci rány rozdávat, tak musím umět i přijímat, to je život :slight_smile: .

3 Likes

Ano - to je dolezite a suhlasim a ked su taky obaja (alebo viaceri a dufam ze tak bude za chvilu v F1) superi - krasa

4 Likes

Všetci vedia, že jediný angličtinár je tu Hogr a jeho “crying post” preklady. :sweat_smile:

2 Likes

:smiley: toto ma pobavilo :smiley:

1 Like

A provokatér sa vrátil :slight_smile: prečítal si si aj o čom bola reč či si len vytrhol z kontextu a provokuješ ako obvykle? Ty musíš mať biedny život ak nemáš nič iné na práci, len chodiť na zahraničnú stránku provokovať :slight_smile:

2 Likes

Dobre napsano. Snad ti tenhle nazor zustane.

1 Like

V čem provokuju a proč hned musíš takhle útočit? :roll_eyes:

1 Like

V tomto ma na druhej strane vždy pobavíš… utrúsiš provokáciu a potom sa hráš na obeť na ktorú niekto útočí :smiley: v pohode, aj tak sa dá :smiley:

2 Likes

Napíšeš v čem teda provokuju? Jako zase jsem si to přečetl, ale nic konkrétního nevidím.

1 Like

Já to moc zhodnotit neumím, protože kromě češtiny žádou jinou dostatečně neumím.
Ale Ty žiješ v cizině, tak bys nám všem mohl napsat jak moc kvalitní titulky tam mají.

Mnoho ľudí má po Abu Dhabi 2021 problém veriť, že pravidlá platia pre všetkých vždy rovnako, ale poľutovali sme ťa. Občas sa ti ešte tie problémy so zrakom vrátia, zrovna keď máš odhadnúť koľko miesta nechať súperovi, alebo kedy a koľko krát je možné meniť smer.

1 Like

Áno v intenciách na mieru šitých pravidiel pre jediného jazdca na trati v rozpore so všetkými dovtedy aplikovanými postupmi a výkladom pravidiel. Na to, aby si to pochopil by si to musel zažiť u svojho obľúbeného jazdca, ako ťa krásne niekto môže odrbkat, aj keď si celé preteky dominoval.

1 Like

Proč jezdí Yelloly filming day? Drugo out?

videl si Akiru dufam

1 Like

Bude střídání postupně v jízdách

Ne bohužel ne. Teď jsem koukal na trailer. Budu to muset dohnat. Diky za tip. :+1:

1 Like

Nejsem filmový závislák, ale můj názor je ten, že za posledních třicet roků se moc kvalitních filmů nenatočilo. A červení prtajzlízci? Asi jsem žádný jejích díl neviděl déle než deset vteřin, takže si říkám, že je zcela jedno kdo a v jakém slangu překlad daboval.

Asa Akira? Musel vidiet kazdy :smiley:

4 Likes

Legenda :sweat_smile: 15hawktuah

1 Like

priznam sa, jak mam nieco pozerat v cudzej reci s titulkami tak to radsej pozriem nieco ine comu rozumiem.