Verstappen predstavil svoju vysnívanú zostavu na 24-hodinovku Le Mans | Magazín F1 - F1online.sk

Láska Maxa Verstappena k vytrvalostnému pretekaniu je všetkým veľmi dobre známa ako aj jeho túžba po skončení kariéry vo Formule 1 sa vydať práve týmto smerom. Keby si mal však zložiť vlastný tím, kto by v ňom bol? Jedno meno vás možno prekvapí.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/170732/verstappen-predstavil-svoju-vysnivanu-zostavu-na-24-hodinovku-le-mans

Verstappen - Alonso - WEC - to si rád pozriem

4 Likes

Verstappen - Alonso - Hamilton - Vettel

Neviem aký názor majú Lewis a Seb na Le Mans, ale toto by bol ultimátny F1 dream team. :slight_smile:

No jo, ale to by museli naplánovat tak, aby Vettel zrovna nebyl s dětmi na prázdninách, nestavěl úly, nepřipravoval záhon pro včelí louku… :smile: . Nevěřím, že se ještě vrátí do vážných závodů, i když by se mi to líbilo.

2 Likes

Je to tak. Ale ako fanúšik mám stále v pamäti starého Seba a jeho výhry spolu s Michaelom na Race of Champions :heart: :de:

3 Likes

Podle me by to Verstappen hned nekde za prvni zakrutou rozyebal :swimming_woman:

Dal nám hodně pěkných závodů, ale už jsou na roštu mladší vlčáci :smile: . Udělal to správně. Docela jsem spíš zvědavá na Maxe, jestli se opravdu Red Bullu přestane v delším horizontu tolik dařit. Dřív naznačoval, že by v takovém případě v F1 nepokračoval. Jestli by si to ale nerozmyslel, kdyby přišlo na lámání chleba, to je otázka.

1 Like

Ja si myslím, že 2026 bude buď v Mercedese alebo Astone. Otázka je 2025, lebo som zachytil nejaké zahraničné články, že jeho vzťah s Hornerom sa pokazil a Max hľadá cestu von z RB a akurát keď už Mercedes podpísal Kimiho (neviem, čo je na tom pravdy, zatiaľ to boli len rumors). :slight_smile:

Dal by to na Hamiltona z Baku 21 hneď po tom, čo do vysielačky hlásil, že šampionát je maratón a nie šprint?

Dávalo by smysl, aby při delším poklesu formy RB hledal novou výzvu, stejně, jako předtím Seb nebo teď Lewis. Pokud se tam pokazily vztahy asi v souvislosti se smrtí Mateschitze, tak taky asi není velké překvapení. Proč ne, po tak dlouhé době může prospět trochu “škatulata, hejbejte se”, a my bychom se měli na co koukat :smile: .

Aston by dával zmysel Lawrencovi (ten vždy chcel veľkú hviezdu, šampióna a to najlepšie čo môže mať) a zároveň aj Newey a Honda.

Mercedes si zas tiež veľa sľubuje od nových motorov a Totov vysnený tím je Max-Kimi. Zároveň v Mercedese by si Maxa hýčkali rovnako ako Lewisa, čiže ešte viac ako v RB, a zároveň Toto je ochotný akceptovať aj Josa a Helmuta (aspoň tak to dáva najavo).

Po pár rokoch nie je vylúčené ani Ferrari pre Maxa. Hamilton tam asi nebude veľa rokov a ak 25 a 26 prehrá s Leclercom, tak si myslím, že to zabalí alebo pôjde do iného tímu.

Každopádne bude to zaujímavá zmena tak či tak. A zároveň bude zaujímavé sledovať, či sa Hornerovi podarí vybudovať ďalšiu dynastiu, ktorá sa zapíše do dejín ako tá Vettelova a Maxova.

1 Like

Verstappena je skoda, byl to talent v rozbijeni aut, jak dlouho budeme muset cekat nez se objevi dalsi nadejny rozbijec :sweat:

Určitě se nebojím, že by se Max neměl kam vrtnout :smile: . Ale zatím je to ve hvězdách, já ho pořád vidím jako hlavního favorita na letošní jezdecký titul a nepřekvapilo by mě, kdyby do Baku přijeli v úplně jiné formě než teď do Monzy.

I přes věkový rozdíl si myslím že pravděpodobnost že si Max zajede společně s Alonsem Le Mans je celkem velká :wink:

2 Likes

Ja si myslím že Európske závody by si rád zajazdil… Jeho vyčerpávalo 25 týždňov v roku byť na cestách vždy na iných častiach zemegule… Mne by to tiež za to nestalo, byť celý rok bez rodiny, nespravil by som to za žiadne peniaze, tie sú na to aby sa ti lepšie žilo a človek ich využil a nie na to aby si ich iba zarábal… A deti odrastú neskutočne rýchlo, čo už človek nikdy nedobehne… Ono iné je byť v práci a večer si ísť ľahnúť do svojej postele a sem tam nebyť cez víkend 2 dni doma, ako byť niekde úplne mimo stále dokola…

2 Likes