Verstappen pred posledným víkendom nemá čo stratiť: Mám doma štyri také trofeje | Magazín F1 - F1online.sk

Keď sledujete Maxa Verstappena v záverečnej fáze tejto sezóny, vidíte absolútne vyrovnaného a pokojného muža. Takmer sa nelíši od toho, čo sme od neho videli na začiatku sezóny v Austrálii. V hre je pritom titul majstra sveta F1. Ako však hovorí sám Max, aj keď by ho piaty šampionát potešil, po takej sezóne a so štyrmi trofejami v obývačke nemá čo stratiť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/222504/verstappen-pred-poslednym-vikendom-nema-co-stratit-mam-doma-styri-take-trofeje

Lando Norris aj Oscar Piastri sa snažili tváriť, že k posledným pretekom sezóny pristupujú ako ku všetkým ostatným. Ani oni však nemohli zakryť fakt, že o majstrovskej trofeji sníva každý pretekár.
Max je (a aj tak pôsobí) v najkomfortnejšej situácii.
Kazdy jeden pilot co je v boji o titul dufa, ze sa na trati nieco vyvedie a on ten titul ziska. Aj Piastri.
Ale paci sa mi,ze sa zase z jazdcov McL robia vystrasene kuriatka a z Verstapena velky boss co je nad vecou… Jasne, ze ten titul chce. Tak ako Norris, Piastri a o boji o titul sniva aj Russell a Leclerc. Kazdy jazdec dufa pocas zimnej prestavky, ze jeho tim vystreli hore a on bude mat konecne moznost o ten titul zabojovat.
‘’ „Som veľmi uvoľnený,“ pokračoval Verstappen . „Ja nemám čo stratiť.’’
To vidno hlavne v zavodoch, kde ho super dobieha a vie, ze sa neubrani.

Jednu z tých trofejí by mal dať Verstappen do úzadia. Je totiž dosť poškvrnená.

2 Likes

Jen to napiš, byla ukradnuta, tudíž pochází z trestné činnosti :slightly_smiling_face:

3 Likes

Povedzme, že darovaná. Ale to už je teraz celkom jedno.

Poskvrnenych pretekov je v historii F1 vela, ale o titul sa bojuje cely rok, nie len jeden pretek, takze vsetky 4 trofeje su v spravnych rukach. :trophy: :trophy: :trophy: :trophy:

2 Likes

Verstapenove sra. ky ako nemá čo stratiť

Max ma pisek i v kapsach. :)) Otazkou bude, jak moc ponizil vykon mclaren a kolik najdou k dobru.

Ešteže ho nemusí trápiť, čo si tu napísal. Nech sa s tým Hamilton zmieri. V 2008 niekto iný stratil titul v poslednom kole, teraz to bol on, taký je život.

2 Likes

Čo také som napísal? Pravdu. Hamilton sa s tým asi zmieril. Inak by už asi bola po vzore Felipeho žaloba na svete.

O tom, čo sa dialo v Abu Dhabí 2021 všetci dobre vieme, lebo sme to videli v priamom prenose. Ale hentam Mosley s Berniem zatajili, čo sa stalo v Singapure 2008, keď ešte bola sezóna rozbehnutá a celý závod mohli anulovať.