Verstappen podľa Browna „vládne“ v Red Bulle: Zdá sa, že všetci sa ho boja | Magazín F1 - F1online.sk

Absolutně nevím, co píšeš. Možná to nevíš ani ty sám.
Ale hodně štěstí.

3 Likes

To je typický argumentační kolaps. Nejsou argumenty, nastupuje osočování a nálepkování. A fakticky všechno, co tu místní analytici a postovači gifů a obrázků předkládají, jsou jen nálepky a osočování. Jejich cílem je znemožnit jakoukoli věcnou diskusi a vyvolat negativní emoce, pohoršení, moralizování. Jen ta realita podle jejich not končí obvykle fiaskem. Viz Irák, viz Afghánistán, viz celé arabské jaro, viz aktuálně Ukrajina a de facto i ta nešťastná Palestina. Co vlastně nekončí debaklem Západu? Migrační krize? Nebo Green Deal?

BTW, jsem rád, že máš skvělý večer. :slightly_smiling_face:

1 Like

Ale moc dobře víš, co píšu, jen na to nemáš věcnou odpověď.

image

btw: Po takový snaze na F1 forum tu medaili konečně mám :relieved:…škoda že ne za F1. :upside_down_face: :sweat_smile:

2 Likes

Tazko prijat realitu, ze Ukrajinci si za rysujucu sa zdrvujucu porazku mozu sami (teda ich skorumpovany sialeny prezident). Pritom stacilo len dodrziavat pred rokmi odsuhlasene zaruky a nepchat sa tam kde nepatria. A co je pre nich este horsie priznat si je, ze taky Fico to hovoril od zaciatku ako to dopadne. :sweat_smile:

Ale z jednej strany ich aj chapem, ze sa z toho idu zblaznit, ked 2-3 roky vkuse citaju na Denniku N ako je Rusko na kolenach, ako vybera cipy z praciek a ako ich Ukrajina devastuje na fronte a uz je de facto na hraniciach Moskvy. A zrazu hop a vsetko je inak. :grin:

PS: Aby bolo jasno - ja mam v prdeli cele Rusko aj Ukrajinu, nie som na ziadnej strane. Akurat ma udivuje aka je EU sprosta a ako s nami Trump opat vydrbal (dobre pre neho).

1 Like

Podepisuji. Jsem na straně těch chudáků, kteří umírají a přicházejí o své domovy. Zbytek jsou cynické šachy mocenských elit, které na tom skvěle vydělají. No a samozřejmě ten účet nakonec zaplatíme my v Evropě, kromě jiného ekonomikou, která místo do inovací a technologií v kritické době nástupu AI investuje do nákupu amerických bombardérů a amerických tanků.

1 Like

Parada, si uzasny, kruh sa uzavrel, uz tda mozes opustit forum a vratit sa odkial si prisiel. :raised_hand_with_fingers_splayed:

Len pre porovnanie (ked ste si tu minule merali pipiky lajkami) - ja ich uz mam 5 a to som tu len 10 mesiacov. A navyse ich mam aj za komentare k F1. :grin:

1 Like

Největší úspěch oveččina života, víc už nedokáže. :wink:

1 Like

No ani nie. Cela tato vojna je sach UK (Johnson) a jediny, kto na tom zarobi je USA (Trump) a jediny kto na tom prerobi je EU. :sweat_smile:

Za 1-2 roky je Rusko naspat vo vsetkych svetovych spolkoch a organizaciach a na ziadnu vojnu si nikto uz ani nespomenie.

1 Like

Ano, ale politické š-p-ičky si z těch peněz na nákupy zbraní něco odlijí. Náš slavný Petr Pavel má poradce navázané na zbrojaře, např. lobbistu a exdiplomata Petra Koláře (říká mu “přítel po boku”). Zbrojař Michal Strnad se stal loni nejbohatším Čechem, majetek 330 miliard korun, přitom jen za poslední rok z toho udělal 250 miliard!!! To je část těch neskutečných peněz vydávaných na Ukrajinu a pro Izrael. Věř tomu, že Petrovi Pavlovi z toho taky něco káplo, ne náhodou je tak hrr do podpory Ukrajiny. A kolik si nahrabali lidé okolo Zelenského, zrovna vychází najevo.

2 Likes

Gratuluji. Další oběť Aschova experimentu. :grin:

To už je druhá věc no.