Absolutně nevím, co píšeš. Možná to nevíš ani ty sám.
Ale hodně štěstí.
To je typický argumentační kolaps. Nejsou argumenty, nastupuje osočování a nálepkování. A fakticky všechno, co tu místní analytici a postovači gifů a obrázků předkládají, jsou jen nálepky a osočování. Jejich cílem je znemožnit jakoukoli věcnou diskusi a vyvolat negativní emoce, pohoršení, moralizování. Jen ta realita podle jejich not končí obvykle fiaskem. Viz Irák, viz Afghánistán, viz celé arabské jaro, viz aktuálně Ukrajina a de facto i ta nešťastná Palestina. Co vlastně nekončí debaklem Západu? Migrační krize? Nebo Green Deal?
BTW, jsem rád, že máš skvělý večer. 
Ale moc dobře víš, co píšu, jen na to nemáš věcnou odpověď.

btw: Po takový snaze na F1 forum tu medaili konečně mám
…škoda že ne za F1.

Tazko prijat realitu, ze Ukrajinci si za rysujucu sa zdrvujucu porazku mozu sami (teda ich skorumpovany sialeny prezident). Pritom stacilo len dodrziavat pred rokmi odsuhlasene zaruky a nepchat sa tam kde nepatria. A co je pre nich este horsie priznat si je, ze taky Fico to hovoril od zaciatku ako to dopadne. 
Ale z jednej strany ich aj chapem, ze sa z toho idu zblaznit, ked 2-3 roky vkuse citaju na Denniku N ako je Rusko na kolenach, ako vybera cipy z praciek a ako ich Ukrajina devastuje na fronte a uz je de facto na hraniciach Moskvy. A zrazu hop a vsetko je inak. 
PS: Aby bolo jasno - ja mam v prdeli cele Rusko aj Ukrajinu, nie som na ziadnej strane. Akurat ma udivuje aka je EU sprosta a ako s nami Trump opat vydrbal (dobre pre neho).
Podepisuji. Jsem na straně těch chudáků, kteří umírají a přicházejí o své domovy. Zbytek jsou cynické šachy mocenských elit, které na tom skvěle vydělají. No a samozřejmě ten účet nakonec zaplatíme my v Evropě, kromě jiného ekonomikou, která místo do inovací a technologií v kritické době nástupu AI investuje do nákupu amerických bombardérů a amerických tanků.
Parada, si uzasny, kruh sa uzavrel, uz tda mozes opustit forum a vratit sa odkial si prisiel. 
Len pre porovnanie (ked ste si tu minule merali pipiky lajkami) - ja ich uz mam 5 a to som tu len 10 mesiacov. A navyse ich mam aj za komentare k F1. 
Největší úspěch oveččina života, víc už nedokáže. 
No ani nie. Cela tato vojna je sach UK (Johnson) a jediny, kto na tom zarobi je USA (Trump) a jediny kto na tom prerobi je EU. 
Za 1-2 roky je Rusko naspat vo vsetkych svetovych spolkoch a organizaciach a na ziadnu vojnu si nikto uz ani nespomenie.
Ano, ale politické š-p-ičky si z těch peněz na nákupy zbraní něco odlijí. Náš slavný Petr Pavel má poradce navázané na zbrojaře, např. lobbistu a exdiplomata Petra Koláře (říká mu “přítel po boku”). Zbrojař Michal Strnad se stal loni nejbohatším Čechem, majetek 330 miliard korun, přitom jen za poslední rok z toho udělal 250 miliard!!! To je část těch neskutečných peněz vydávaných na Ukrajinu a pro Izrael. Věř tomu, že Petrovi Pavlovi z toho taky něco káplo, ne náhodou je tak hrr do podpory Ukrajiny. A kolik si nahrabali lidé okolo Zelenského, zrovna vychází najevo.
Gratuluji. Další oběť Aschova experimentu. 
To už je druhá věc no.