Verstappen opätoval paľbu: Russell je podrazák, ktorý splieta nepravdy | Magazín F1 - F1online.sk

Kto by čakal, že posledný mediálny deň v ročníku sa nebude niesť v znamení pohody, nebude sa hovoriť najmä o plánoch na Vianoce a dovolenky či o boji v konštruktérskom šampionáte, ale sa premení na otvorenú vojnu medzi Mercedesom a Red Bullom? George Russell spustil guľometnú paľbu, na ktorú promptne reagoval aj Max Verstappen. Zdôraznil, že Russell je nielen klamár bez štipky rešpektu, ale aj nula, ktorá si domýšľa rôzne nepravdy a potom ich predostiera komisárom či verejnosti.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/182452/verstappen-opatoval-palbu-russell-je-podrazak-ktory-splieta-nepravdy

No ja to vidim tak, ze Max len okusil mantinely bojiska, na ktorom sa ide limit. Od slizkeho Russela :slight_smile: u komisarov v miestnosti. Ale to je F1 a co…

Mily Max, ty nenechas centimeter nikomu a radsej ho vyradis zo zavodu lebo mas cerveno pred ocami. Tak cakaj podobne veci.

“George je podrazák. Tým, ako vyťahuje všetky tieto nezmysly, ukazuje, aká je to nula. Klame a splieta veci, ktoré nedávajú zmysel,” kontroval Max Verstappen

argumenty tretej cenovej ako ked ti dojdu slova. necakal snad, ze za tie reci nebude odveta a ze Russel je politicka liska vsetci vieme.

:popcorn:

3 Likes

George sa od Lewisa toho naučil veľa. Skúsenosti z Liegate z Austrálie 2009 navnímal priam dokonalo. Dvaja tak nesympatickí a falošní piloti v jednom tíme a jeden sa učí od druhého. :sweat_smile:

Lewisova faloš a slizkosť začala hneď v 2007. Russell to chvíľu hral dobre vo Williamse, ale teraz už mu neverí nikto.

Keby nestál v tomto konflikte oproti nemu Verstappen, ale bol by tam ktokoľvek iný, tak na Russellovej strane nie je doslova nikto.

1 Like

…v sobotu v noci mi povedal, že úmyselne do mňa havaruje a, citujem, ‘v bariére ma prevráti na moju zasr.anú hlavu’.

4 Likes

Proboha živýho, má tam někdo rozum? Tohle jsou výroky jako před boxem nebo MMA, tam to ale do samotného utkání graduje a pak je klid. Trochu úrovně by to chtělo.

4 Likes

Kto by si bol pomyslel, ze to bude pred poslednymi pretekmi taka drama a v suboji bude Russell.

V akom súboji? :joy: asi myslis slovnu orestrelku ale vsak?

Lepšia arogantná jednička, ako slizká nula :slight_smile:

4 Likes

Ten Russell asi často číta takú žumpu ako je britský The Sun…tie jeho žvásty o tom ako išiel dať skoro celý Red Bull výpoveď je akurát na smiech…ak je spolovice pravda, že v sobotu nakydal na Verstappena a potom ho tľapkal po pleci, tak môže byť rád, že sa mu Verstappen iba otočil chrbtom…takých bezcharakterných hadov je na svete dosť :face_vomiting:

2 Likes

Skus rozviesť viacej tu myšlienku o slizkom Lewisovi … a prosím zdržať sa emócii a písať len fakty

3 Likes

Russellovi treba pogratulovat v tom, ze sa dokazal nominovat do pozicie Verstappenovho rivala a to bez toho, aby bol jeho superom na trati. Minimalne z marketingoveho hladiska to je uspech.

11 Likes

Ani ne, v diskusi na the Race to už Georgino schytává ze všech stran.

1 Like

Opravnene. Jeho chovanie povazujem za velmi neprofesionalne. Uz len to, ze sa pasuje do role toho, kto sa odvazne “postavil” tomu zlemu Verstappenovi, ktory sikanuje ostatnych jazdcov a moze si dovolit vsetko, lebo je chranencom FIA, je absolutne perverzne. To su domienky, ktore moze robit fanusik z gauca, ale urcite nie profesionalny jazdec F1. Ved to je neuctive voci Verstappenovi, voci FIA a aj voci celemu sportu. Uz len ked Russell vytahuje Mexiko, Madarsko a neviem co este, tak to nie je nic ine, nez len nepodlozene domienky. Vsetky tie situacie boli riadne presetrene, v niektorych Verstappen dostal trest (a napriklad v takom Mexiku sa vobec nestazoval, hoci Russell tu rozpraval, ako ocakava dvojite zaobchadzanie) v niektorych nie, Russell nie je ten, komu prinalezi to posudzovat. On sam mal niekolko jazdeckych kiksov, kde torpedoval inych jazdcov, to tu teraz mame hovorit o sikane? Russell nezniesol, ze Verstappen odkryl jeho pravy charakter a tak sa snazil vykreslit seba a aj ostatnych jazdcov, ako obet a Verstappena ako povodca zla. Mne sa len zda zvlastne, ze je jedinym jazdcom, ktory s Verstappenom ma problem. Je priam nechutne, ze si dovolil hovorit za ostatnych (Hamilton a Norris), aby navodil dojem, ze s Verstappenom ma problem kazdy. No nema. Ostatni sa neozvali, lebo nebolo preco sa ozvat. Problem ma len Russell.

10 Likes

Zdá se, že dva ze školky se tak dlouho hledali až se našli.
V sedmnáctém dílu se dočteme jak si navzájem rozšlapali Lego. :grin:

2 Likes

Rusell má asi strach, že ho Max může po příští sezoně v Merglu nahradit. Kdyby si měl Wolf vybrat s Maxe a nebo Rusella nepochybuji že sáhne po Maxovi, stejně jako každý jiný šéf týmu

Ako Max bol prehnane úprimný čo na srdci to na jazyku za toho má veľa ľudí rado a vie sa, že Russell čo je za človeka ale čo sa z toho rozpútalo je komédia :sweat_smile: Russell mal nad tým mávnuť rukou ale iba sa viac ukázal čo to je za podliaka.

4 Likes

Nula je človek ktorý má reči ako Max!

A nulou ostane aj keby mal 10000 titulov !

Táto osobná rovina je úbohá ale tak on je zvyknutý, u nich doma sa aj ženy bili. …

Takže kým je to chlap je to ešte OK.

Popísal to George dnes presne

1. To čo tvrdí že urobil on urobil aj Landovi sám Max v boji o nič ! Keď sú taký kamaráti tak nie je on two faced ?
    Navyše trest dostal lebo porušil pravidlá

2. Niekto mu dal ochutnať z medicíny jeho vlastnej a je zle ?
    Nie každý je z neho posratý !

3. Pretekanie je jedna vec = ti komisári boli pretekanie !

Toto čo predvádza Max je úbohosť ale ľudská ! A nezodpovedné správanie !
A len ukazuje ze kontrolovať sa nevie = presne ako Russell vrvael!

Áno vieš čo je Russell za človeka ?
Odkiaľ ?

Odkiaľ vieš že co vraví Max je pravda ?

A ako podliak sa ukázal len človek ktorý je aj napriek úspechom tak malý a prízemný, že to dotiahol od športu a profesionality k osobným útokom!

Začal Max nie George !

A dobre že tak ja som pevne verila a dúfala že za toto už si GR otvorí hubu a chvála Bohu že tak. Lebo všetci sa ho len boja ! Typický sikanator = všetci vedia čo je to za ■■■■■■ ale všetci uhnu lebo sa ho boja. Na trati aj mimo !
. drísty o Russellovej mafii na Fia a ■■■■■■■■ sú hodné MS ? Nie sú !

A hovorila som to X krát v poslednej dobe. Natrafil na niekoho kto má gule nerobiť to, že mu uhne!

A dobre povedal aj Carlos ( teda nepoprel že to povedal) že keby tam bol v tej pozícii Max tak 1 vrieska u komisárov !

A porovnávať výsledky ? Ok aké výsledky mal Max v nedominantnom RB? Lebo žiadne ! Lebo na to proste nemal podmienky !

A drísty ako si to vybavili na trati ! rB mal o triedu lepšie tempo ! Ale ok ak Maxovi stačí si merať penis lebo obehol pomalšie auto tak super !

Presne ukazuje aký on je !

Do osobnej roviny to dostal on tým že sa správa ako primitiv! Reakciu mohol čakať!

A máme aj na zázname ako nie tak dávno bol agresívny voči Russellovi! Keď sa zrazili ! Takže anger issues ma zjavne !

Maxo poráža Džordža na trati a aj v tejto slovnej prestrelke.
Netflix musí krochkať šťastím a nebodaj aby mali v pretekoch dáku kolíziu tak snáď vybuchne vesmír :smiley: