Verstappen opäť ukázal extra triedu. Pred nedeľou verí v “kúzlo Abú Zabí” | Magazín F1 - F1online.sk

Super, průměr kol z 6 kolového stintu z FP2, co tam máš dál?

1 Like

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: To mi staci, diky za interakci.

To ze Emil do konce roku vsechno vyhraje bylo prece jasne, to nejni nic extra.

No já si taky myslim, že je směšný dávat průměr kol z 6 kolového stintu z FP2

2 Likes

Pockej Red Bull ma nejlepsi auto neeee :thinking:

1 Like

Hezkej obrazek… @deltadata je nejakej chytrej grafickej editor, nebo CML?

Pre tvoju zaujímavosť ale možno vieš a preto si sa pýtal :slight_smile: Spoločnosť Delta Data, založená v roku 1985 so sídlom v Columbuse v štáte Georgia, sa špecializuje na operačné softvérové ​​riešenia pre distribútorov fondov, správcov aktív a prevodných agentov, pričom zefektívňuje spracovanie transakcií s podielovými fondmi a správu údajov. Fakt zaujímavé kde to @HellHogr vyhrabal . Tak snáď ti to vysvetlí mne je to naozaj jedno.

2 Likes

Preco pozeráš sezónu 2022?

No aj podľa tejto simulácie im Max extrémne nadelil.

Norris +0.245%
Alonso +0.845%

Alonso zaostal za simuláciami, ktoré ty sám používaš ako argument, a ty povieš, že bol najlepší v Q, lepší ako Verstappen. :clown_face:

A to ešte Alonso zaostal najviac z top 10 za vlastným ideálnym kolom. :sweat_smile:

2 Likes

Ak sa chces bavit, tak aspon k veci, jaj zabudol som, ty vies len machrovat a potom skopit usi a zdekovat sa s priblblou poznamkou ci urazkou.

2 Likes

Hele, víš co znamená ideální kolo jezdce? Je to právě o té interpretaci, a já osobně ideální kolo jezdce beru za spíše takovou iluzi. A nedávno jsem psal proč, aby jsi mě nenapadl z nějaké účelovosti :slightly_smiling_face:

zrovna data jen nej sektorů nemám uplně nejraději, protože čas na kolo je taky o využití pneumatik v celém kole, a někdy můžeš využít více z pneu tam a někdy jinde, takže dohromady nej sektory z různých kol ti nemusí dát tak uplně správný pohled na potenciál. zdroj

1 Like

Jestli chytrý to nevím, ale je to skupina lidí co dělají analýzy z F1 z různých pohledů, než jen nej kola

No to podle té simulace opravdu ne no, to sis vytáhl něco jinýho, aby sis kopl, ale zase nechápeš práci s daty. Dávat kolo podle nej sektorů, které se ani v Q nezajelo nedává smysl, už jen z toho důvodu, že jeden sektor mohl být zkreslený během Q, když pilot dostal tow například v Q2, ale v Q3 ne, přesto potom zajel lepší S1 a S3. Si tu tvrdil, že jsi dělal data analytika, ale vůbec neznáš základní věci :smile:

1 Like

Co to je:
“SKUPINA LIDI co dělají ANALÝZY z F1 z RŮZNÝCH POHLEDŮ”?
Hodil se ti obrazek, tak ho sem das.
Z ceho vychazeli, kdo to je nevis.

1 Like

TI mám vysvětlovat co je skupina lidí? co je analýza a co jsou různé pohledy nebo co to je za otázku? Btw očividně dokážeš vyhledávat na netu ne? Tak si to můžeš ověřit sám. Btw minulý víkend sem dával obrázek Norďák, že si se neptal jeho, norďák by ti to vysvětlil třeba k tvé spokojenosti líp.

https://x.com/DeltaData_

Viem, že práca s percentami je na teba veľa, tak ti to AI vyššie prepočítalo.

Max nadelil súperom viac ako podľa tej tvojej simulácie skupiny ľudí, čo robia analýzy F1 z rôznych pohľadov.

Chápem, že si vytupený de.ment s IQ 60, čo postačuje k tvojej práci, a dal si sem tú simuláciu, aby si všetkým dokázal, že Verstappen mal najrýchlejšie auto, no prepočítať si potom konečný výsledok už bolo nad tvoje sily, a tak si nevedel, že tým dokážeš akurát tak to, že Max išiel lepšie alebo ostatní horšie ako predpovedala táto tvoja simulácia.

1 Like

Myslel si, že sa mu hodí, lebo nemá dosť kapacity na to, aby zvládol prehodiť čas na percentá.

Nerátal však s tým, že tým obrázkom dokáže akurát to, že Max v skutočnosti bol rýchlejší alebo ostatní pomalší ako predikoval jeho obrázok. :joy:

To nevie nikdy. Keď sa mu to na prvý pohľad hodí, tak to sem bez rozmyslu dá a je to pre neho svätá pravda, a keď sa mu to nehodí, tak to sem nedá, prípadne ak to sem dá niekto iný, tak to bude spochybňovať.

1 Like

To je krásne, že zrazu vieš použiť mozog. Ale keď to bolo presne opačne, že Max nezajazdil vo svojom najrýchlejšom pokuse všetky tri sektory zelené a ten tvoj zelený pavián tu kvičal ako prasa pred zabíjačkou, že Max nemaximalizoval a stratil pozície, tak si ho tu lajkoval Shitnere. Vtedy si takto nevedel rozmýšľať.

Tfuj ty nechutný pokrytec.

Podle mé simulaci skupiny lidí? A kdo, že tu má IQ zmrzlé makrely?

ano, to doložila tvoje tabulka nej sektorů skrze celou Q, tak to si fakt myslitel. Ty si nikdy s daty očividně nepracoval :smiley:

Ok, tak ktoré monoposty za posledných 15 rokov boli pre teba dominantné, keď tohtoročný McLaren nie je?

1 Like