Verstappen opäť ukázal extra triedu. Pred nedeľou verí v “kúzlo Abú Zabí” | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen toho v sobotu viac spraviť nemohol. Obe jeho kolá z tretej časti kvalifikácie by stačili na zisk pole position, a tak si vybojoval najlepšiu možnú pozíciu pred nedeľnými pretekmi. Víťazstvo vo veľkej cene má na dosah ruky, no s titulom to také jednoznačné nie je.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/222693/verstappen-opat-ukazal-extra-triedu-pred-nedelou-veri-v-kuzlo-abu-zabi

Verime, fandime, zvysujeme tlak. :orange_heart:

1 Like

Kouzlo Abu Dhábí? To někteří neponesou lehce :grin:

1 Like

No musím se pochválit - vyšlo vlastně vše, co jsem psal v jiné diskusi po P3…
Jak pole Maxe (tam jsem ale tipoval, že to bude hodně těsné, jak to udělal dominantně mne trochu udivilo), tak i to, že se Oscar určitě zlepší a bude ve hře. Stalo se, reálně naprosto rovnocenný Landovi, rozdíl 0,029s.
Trochu skeptičtější jsem byl k Russellovi, sice jsem si myslel, že bude hned za trojkou McL a Max, takže na první pohled super tip, ale je třeba uznat, že reálně měl na P2, nebýt toho uklouznutí v poslední zatáčce byl za Maxem hodně blízko. Toho jsem trochu podcenil.
Ale teda bohužel jsem měl pravdu i v tom, že zbytek týmů do toho asi moc nezasáhne a pořád platí, že situace pro Landa je velmi slibná.

1 Like

Verstappen opäť ukázal extra triedu.

Skor by som povedal, ze ma rychlejsi monopost, ako zvysnych 19jazdcov :smiley:
Ale treba namutit vodu pred zajtrajsim zavodom. Len nech si kruzi na prvom mieste, od titulu ma velmi daleko.

1 Like

Jak jsi na to prisel? Podle vsech simulaci i F1TV ma nejrychlejsi auto mclaren. Vis neco, co my ne?

2 Likes

V závodní ne Q simulaci?

Na kvaldu byl rozdil zanedbatelny. 0.03 - 0.07 sec pro mclaren. Zavod vypada daleko hur…

Toto nema nic s informaciami, to je nenavist… rovnako je tu veľa ľudí co tvrdilo ze Ham, mal iba cele tie roky stastie na auto a on tomu nic nedal… keby to neboli top piloti, tak by miesto v tych top timoch nemali, Ricciardo, Bottas, ci vsetci byvali kolegovia Maxa by vedeli rozpravat :slight_smile:

3 Likes

Teraz si napísal, že Sagan keď vyhral, mal rýchlejší bycikel…

3 Likes

Mel se od koho ucit, tim ale titul nevyhraje, jak si Horner myslel.

Tak Max si to musí pošéfovat vůči Landovi na startu no, loni si udělal test, letos musí přtvrdit

?? Ja jsem to nemyslel nijak zle ani utocne. Zajima me, jak na to prisel. Nikde jsem nepsal o nikom, ze ma lepsi auto a nebo si titul nezaslouzi.

Kúzlo menom Masi už vyhodili, hádam sa pôjde podľa platných a zaužívaných pravidiel. Ja by som pustil Piastriho k Maxovi, nech sa bijú, nemá čo stratiť, musí vyhrať. Landovi stačí vyčkávať.

Tak se z té F1 hlavně nepose*te. Je to jen F1 a nic to reálně neovlivní.

Je to jen zábavní průmysl, aka stroj na peníze. Tam to začíná i končí.

8 Likes

Dopadlo to presne ako som pisal vcera.
Helmut Marko sa stazoval ze auto nie je dobre a ze to nie je dobre.
Ze su to jeho nezmysly a nakoniec Max ziska pole.

1 Like

Asi tak nějak. Fanděme, ale má to své meze. Ať už se zítra bude radovat kdokoli (vyloučen není ani Piastri), někdo se zdekuje do luxusního hotelu a my zůstaneme ve svých běžných domovech. Světový mír nenastane a chudoba nezmizí.

6 Likes

Nie ty to @D.COULTHARD

2 Likes

Este mi povedz ako to dopadne zajtra.

A niekto pojde rano po rozky na Porsche.

2 Likes