Verstappen opäť hovorí o odchode, Russell za jeho „nariekaním“ vidí peniaze | Magazín F1 - F1online.sk

Vám k mokrým snům stačí málo :smiley:

Verstappen v jine serii urcite ne, dokonce ani v jinem F1 tymu, autista si spatne zvyka na nove prostredi, s nikym jinym nez s lidma kolem sebe co zna si nerozumi, jenom zas mele nesmysly…

Chlapci, chlapci… vám to dneska pěkně kuruje. :grin:

1 Like

Už si poslal ten omluvný dopis?

lebo taky hulvat sa do Ferrari nehodi vobec

Nejvetsi bomba by byla, pokud by se ve Ferrari potkal Max Emilian Verstappen se sirem Lewisem Carl Davidson Larbalestier Hamiltonem.

Garantuju, ze by se nepsalo o nicem jinem. Jeho Hamiltonovstvo samozrejme na Maxe nema ( dobrej je, ale tak dobrej ne), ale to bylo jiskrenicko.

A jen dovetek pro tebe. Nic proti Charlesovi, je samozrejme rychlejsi nez Hamilton.

Binotto v Silverstone

1 Like

Tak v desitce je urcite, o tom zadna, ale ty prvni tri souhlas. A podle me pak je Lando a Hamilton. Hamilton opravdu jezdi dobre. V tu sobotu na ringu, jel opravdu skvele. Ma cit na vodu. A ac se to nezda, ma nervy ze zeleza. Dokaze si pockat. Jezdi podobne jako Nando.

Nech sa obzerá za seba. Aby náhodou nebežal Leclerc s nožom alebo vyhrá nedeľu a Binottovi ukáže pretože to by bolo legendárne

Max má reálne rešpekt iba k Nandovi a Leclercovi

Ja sem ten posledni kdo by ho obhajoval. Alr tohle je muj nazor. At je to jak chce, znicil vsechny sve teammate. Teda George zatim ne, ale ted to s Georgem nevypada dobre.

Max nema respekt k nikomu. :rofl:.

Ne asi opravdu k tem dvema ano.

Max raz povedal, keby bol fanúšik F1, tak fandí Leclercovi

3 Likes

Je videt ze Max F1 rozumi. Kdyby nebyl Max fandim Charlesovi taky. Vahal jsem mezi dvema pilotama. Charlesem a Maxem. Ale Max 2019 vypadal jako outsider ( nebo spis jeho team) a libil se mi jak radi na vode. Pripominal mi Sennu. No a ukazalo se ze sem mel pravdu. Ale Charles je fenomenalni. Jen ho Ferrari vrazdi.

Binotto bol problém. S Fredom to ide hodne rýchlo hore

4 Likes

Leclerc a Max v jednom týmu? To by byl dream team, který tady ještě nebyl :grinning:

1-2 každé preteky a 100% možných bodov

1 Like

A to je všechno? Kluci, kluci.

1 Like

A já si říkal, proč je tady tak mokro :rofl: