tvl to ale predtym absolvujem cestu aspon do Nepalu
omg prosim ano ano
Proč? Však Sainz jezdí dobře.
Vo Ferrari by sa Albon mohol naplno ukazat. V RB dostal sodu od Maxa, ale tam by neprezil pri nom nikto, snad mozno len Fernando po aklimatizovani sa v time. Albon jazdi vo Williamse zhruba to co Russell a napriek tomu je velmi podcenovany.
To je minimálně na trip po celé Italii😀
Ak bude mat 5-7 titulov, tak som zvedavy ci odide alebo sa pokusi o rekordny 8. titul. Do 2028 je u neho tych 5 realnych, tak rozhodovanie to bude zaujimave.
Ale velmi rad by som si ho pozrel s Fernandom (a Sebatianom, ale to sa asi nestane) v jednom time v 24h Le Mans.
Už tohle ukazuje tu mentalitu jet jen na Leclerca. Je to správné rozhodnutí? Zatim podle mě ne, kdyby se radši poohledli po Norrisovi
Fredovi sa nepáči jeho vystupovanie v médiách a obvinil ho z toho, že sa ich snažil dostať pod tlak aby ho pustili aj keď sa dohodli, že proste púštať sa nebude.
a pojde s nim aj adrian a horner?
Nie tý si zoberú Leclerca zase. Striedavá starostlivosť
haha to by bolo nieco co by som rad sledoval
to je fakt, neweyho deti uz su velke, nemusi na ne brat ohlad jak predtym, ked sa nechcel stahovat do talianska
Obidvoch Marko zachránil za to by mal dostať prémie
To by bylo super
Radši bych viděl Alo Verst
zase tato tvoja basnicka Verstappen obvinoval Ferrari z podvadzania a Ferrari mu za to pekne vynadali asi si uz zabudol. Arogantneho Verstappena do Ferrari nikdy nezoberu.
Na to si zapomněl maximálně tak ty
tak snivaj dalej…
Prečo ja by som ho zobral aj do Ferrari. Každý niekedy niečo povedal a Ferrari zase Max prispieva do kasičky a je tam už prémiový zákazník keďže mu predávajú aj lepšie modely