Verstappen odriekol účasť na Prehliadke legiend. Nahneval ho Horner | Magazín F1 - F1online.sk

Pre fanúšikov na Red Bull Ringu je pripravený bohatý program. Okrem Formuly 1 a juniorských šampionátov aj viacero demonštračných jázd vrátane “Prehliadky legiend”. Jos Verstappen na nej nemal chýbať, ale nakoniec účasť zrušil pre potýčky s Christianom Hornerom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/160323/verstappen-odriekol-ucast-na-prehliadke-legiend-nahneval-ho-horner

Neboj Josi. Toto čeká. :slightly_smiling_face::+1:

1 Like

Prostě to klape :smiley:

1 Like

Wolf nosí po víkendoch Verstappena do fabriky, kde Jos všetko poslušne fotí a posiela priamo do RB powertrains :slight_smile:

Sezóna plná senzácií a jediná zmena ktorá sa udiala za 6mesiacov tohto roka : Ferrari podpísalo Lewisa

jaj a zabudol som, Stroll pokračuje v Astone, to bolo tiež nečakané

Co by tam JV dělal, když je to přehlídka legend.

4 Likes

Zase by tam Jos niečo akurát rozbil

2 Likes

O víkendu Jos boural na rally v Belgii, ani se nedivím, že mu Horner nechce půjčit monopost. :joy:

2 Likes

Do Lotusu měli posadit Adriana. Ten to s Lotusy hodně umí.

Len nech tam ide, takychto toxickych ludi sa treba zbavit. Prilis aktivni oteckovia v F1 nikdy neurobili dobrotu.

To je ta harmonie o které se tak básní?

Tohle musíš zkoušet na někoho jiného, já na tebe, Jeníku, nejsem zvědavý. :kissing_heart:

3 Likes

mozno preto, ze je to legendarny c‎huj

2 Likes

To se projevuje tím, že mi odpovídáš?:slightly_smiling_face:

cim pohadanejsi budu, tym lepsia sezona.
mohli by to vyhrotit este o take dve desatinky.

Uprimne Jos nikoho moc nezaujima, bol to brzdic.

… nejaký JOS ktorý v F1 nič nedosiahol sa bude paprčiť…:racing_car:

Trocha mimo temu. Carlos Sainz je jazdec hodny top teamu. Ak ho nejaky team podpise, podpise s nim aj jeho otca , ktory je aj jeho manazer a do vsetkeho sa montuje (tak ako Jos). Osobne si myslim, ze to moze byt jeden z dovodov preco ho nechcu v Redbulle/ Mercedese. Iba sa tym zvysuje sanca na rozbroje typu Horner / Jos Verstappen.

myslíš, že prečo mne je CS nesympatický a je jeden aj z dôvodov prečo Ferko radšej ho zrušilo. CS otec sa do všetkoho montuje.

2 Likes

Mimochodom, akým právom :slight_smile: sa Jos Verstappen furt motá v Red Bull boxoch? Mňa by iritovalo, keby sa mi kadekto motal po pracovisku.

On si to narokuje skrze svojho synacika ktory drzi rbr tam kde je. To ze sa tam mota po boxoch mne nevadi az tak ako to ze sa sprava ako clen manazmentu timu. Ale nevidime co sa deje na backende, mozno bude o rok CEO :slight_smile: