Verstappen odmietol rok voľna, ale inak nevyvrátil vôbec nič | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen je veľmi priamy človek, čo napokon tvrdí sám o sebe. Aj na novinárske otázky zvykne odpovedať priamo, no vo štvrtok sme sa nedočkali priamočiarych odpovedí pri všetkých otázkach, čo umocňuje pocit v padoku, že niečo sa v Red Bulle deje.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/206055/verstappen-odmietol-rok-volna-ale-inak-nevyvratil-vobec-nic

Red Bull 2026 :grimacing:

1 Like

Takze rok volna :rofl:

Narodil se mu prcek, já na jeho místě bych rok volna dal. Ale i chápu že jde o hodně , ale opravdu hodně peněz o které by přišel. I tak bych to ale udělal.

Strasne sa mi paci ta argumentacia, ze prestup je na stole, lebo Verstappen nic nepotvrdil ani nevyvratil. Pritom celu dobu opakuje, ze teraz nad tym nepremysla.

To ked sa ho opytaju, ci na buduci rok bude platit dane a povie, ze teraz nad tym nepremysla, pre novinarov to znamena ze uvazuje ze ich nezaplati?

Tym nemyslim, ze neverim ze by odisiel k MB, odist samozrejme moze

3 Likes

Do hlavy mu nikto nevidi . Ano , prisiel by o vela penazi , na druhej strane , ma ich malo ? Mozno si povie , mam par sto milionov , nepotrebujem viac , cennejsia je mi rodina . Jedneho dna bude musiet tak ci tak skoncit a nebude sa zamyslat nad tym , o kolko penazi pride. V jeho pripade , a myslim ze to ma kazdy jazdec v hlave , ze tie preteky su pre jazdcov ako taka droga . Videli sme aj Kimiho Raikkonena , jeho sen bolo rely, ale nakoniec sa vratil do F1. Jednoducho to je ina liga , ina atmosfera .

Kde je kolega co počítá tyhle články? :grin:

3 Likes

@fujtajblik uz to vzdal

2 Likes

Nevzdal. Jen neumí počítat více jak do 5.

1 Like

Tak zas o com inom pisat?
Moznost, ze Max si da rok volna sme tu dost rozoberali na fore a toto je pre mna prvy clanok, kde taku moznost odmietol, ci uz ich bolo viac?
A nema byt teda o tom clanok, lebo sa naplnila nejaka kvota? :slight_smile:

Maxov (ne)prestup je aktualne najvacsia tema a po Landovom vybornom vykone v Rakusku sa dalsi clanok o jeho psychike nehodi :sweat_smile:
A ked nepisu o prestupe Maxa, ale o jeho vyjadreni o neucasti na premiere F1 movie, tiez to vadilo…
Nejak vela toho vadi, az to zacina vyzerat ze niektori sem chodia trpiet citat clanky o ktore nestoja a potom pod nimi diskutovat :joy:

1 Like

No já jsem tady lidi burcoval aby na tyhle zbytečné články neklikali, ale to je jaksi marný boj.
Škoda, kdyby na to nikdo neklikal, tak by tyhle nesmyslně natahované věci možná o zmizeli. :slightly_smiling_face:

Prej pět. Podle mě už se blížil k dvojciferným číslům a tam jak známo už docházejí prsty :sweat_smile:

1 Like

Tak co.
Titul bude v McLarenu, tam mají svoje rules a pohodu. Jinak se nic neděje.

2026 je ještě daleko, aby týmy vypouštěly info, takže myslím, že je v pořádku, že je hlavní téma o přestupu jednoho z nejlepších pilotů historie.

A když už nic, tak mediální prostor si Mercedes vyplnil bravůrně.

1 Like

Max ma pre buduci rok iba 2 moznosti a to,ze zostane v Red Bulle,ale bude rad,ked bude bojovat o 5 miesto,alebo pojde do Mercedesu a bude bojovat o titul.Mercedes totiz ma podla prvych informacii najlepsi novy motor a motor Ford urceny pre Red Bull je omnoho pozadu.A buduci rok budu rozhodovat prave motory ,ako pred rokom 2021,cize Max bude robit vsetko,aby sa dostal do Mercedesu…Myslim,ze Russell potom pojde naopak do Red Bullu,inde ani nema kam ist.

Ty nemas rad Redbull ked tam tychto dvoch pchas.

Lenze polka rozhovoru chyba, to je ta vec…

Asked on Thursday at Silverstone whether he could imagine driving for another F1 team, Verstappen said: "I’m going to say no, because if I say yes, people will make up headlines again, and that’s not what I want.

I always said to the team it would be ideal, and I think they think the same way, to finish off my career in Formula 1 with one team. I think that would be something amazing, and that’s what we are still trying to achieve."

Toto tak trosku tie spekulacie narusa, ale ano, nebolo by o com pisat. Ono mi to tak nejak pride, ze na clickbaity sa zneuziva to, ze Verstappen odpoveda na otazky stylom “nikdy nehovor nikdy”

2 Likes

Hej, z jedneho rozhovoru sa tu casto urobia aj 3 clanky a aj to neraz nadpis az tak nezodpoveda obsahu.
O tom roku pauzy tu vsak vidim prvy krat, cize tu ja problem nevidim, ze sa o tom informuje.
Ten zvysok uz sa tu omiela dokola, ked sa niekto k teme vyjadri/odpovie a bude to tak, kym sa nedozvieme, kto kde odkedy bude :slight_smile:
Minulu sezonu tu bolo tolko clankov o (ne)TR v McLarene resp. papaya-rules ze som tiez krutil hlavou, ale vtedy som take velke a caste staznosti neevidoval…

Když už se spekuluje, tak to taky zkusím. Zábavné by bylo, kdyby tohle celé dal do pohybu George. Třeba dostal nabídku, která se nedá odmítnout, a z loajality čeká, až si Toto za něj domluví náhradu. Jezdí ve velké formě, roky mu ubíhají, přitom Mercedes si hýčká Kimiho a auto na titul zatím není, proč by vlastně nemohl přemýšlet o změně dresu? Já vím, je to velká spekulace, jenom mě to napadlo…

1 Like

pobavilo :slightly_smiling_face: :+1:

mozno nad tym rokom volna zacina premyslat.

VER na prestupy neni stavenej, jeho slova, tim je vec dana. On to nakonec skryje za neco jinyho, v podstate je to fuk hlavne ze bude konec svinim :owl: