Verstappen odmieta špekulácie o škriepke s Hornerom: Neviem, koho baví písať takéto veci | Magazín F1 - F1online.sk

Vo Formule 1 to vo februári poriadne žije. V prvý deň druhého mesiaca nového roku šokoval všetkých svojím prestupom do Ferrari Lewis Hamilton. Len o pár dní neskôr sa všetka pozornosť sústredila na Christiana Hornera, ktorý lieta v poriadnych problémoch. Objavili sa špekulácie, že boss stajne sa dostal do stredu „hry o tróny“, v ktorej vraj majú ťahať za motúziky aj Verstappenovci. Max však niečo také rezolútne poprel.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/142732/verstappen-odmieta-spekulacie-o-skriepke-s-hornerom-neviem-koho-bavi-pisat-taketo-veci

Ako to že nevie kto? Veď s tým škandálom prišiel ich rodinný priateľ, ktorý to všetko celé začal.

1 Like

Ale Maxe nebaví tohle vysvětlovat :sweat_smile:

Chce to naucit se cist.

„Môžem vám povedať, že náš vzťah je rovnaký ako predtým. Neviem, koho baví písať takéto veci, ale medzi mnou a Christianom je to ako obvykle,“

Max se nevyjadruje k tomu kdo prisel se skandalem, ale k tomu kdo tu roznasi historky o tom ze vztah mezi Hornerem a Maxem je spatny.

3 Likes

Jako že byl špatný i před tím? :smile:

… nevím, podporu bych čekal jinak. Nikdo z firmy neřekl stojím za ním, obvinění je nepodložené atd. Nikdo. V každým případě žaloba Hornera by měla být podaná tak třeba se dozvíme odkud dané informace jsou.

1 Like

To budou mít zase ti nasi tři mamlasové pokažený týden.
Zase jim ta nenávist nevyšla a Max bude opět drtit toho jejich zeleného mužíka , navíc nejen Max, ale dalších tak 7-10 pilotů.
Potom ho pošle po Redbullu do zapomnění i Mercedes, kam zase provozuje řiťolezectví .

Najprv Wolfovci uz ich isli kamenovat tetaz Kristi kto bude ďalší?

Žaloba na Jose nebo novináře? :grinning:

Počítám že na novináře, ale kdy konkrétně musí novinář zveřejnit svůj zdroj, nevím.

Nevím, jaké zákony jsou v Nizozemsku v tomhle ohledu. Například u nás je to čistě na novinářích a jejich přístupu k reputaci, bohužel

Je to skôr o slovičkárení a to môže platiť v každej krajine. V každom prípade nesmie zverejnený článok priamo obviniť osobu, môže sa však pohybovať ako špekulácia.

1 Like

To ze ma Verstappen s Hornerem hezky vztah je mile, ale mi se to hnusi :rofl:

Neboj Bobí, oni neprovádějí podobné aktivity jako tvůj hero LGBT Lui, takže žádný strach :eyes:

5 Likes

Jak to můžeš vědět co provádějí v soukromí? 🫨

No po tichej nedeli sa to tu zase rozbehlo :joy: to je smiesne teda :face_with_hand_over_mouth::joy:

Uz nech ho vyhodia a bude tu pokoj lebo niektorí nebudu spať :joy:

Však spi, co ti v tom brání? :grinning:

Dalsi clanok o RB/Maxovi a opat je tu najaktivnejsi ten, ktory z ich uspechu vobec nema komplex. To je mi ale nahoda. :joy:

4 Likes

Takže, když jsi aktivní pod nějakým článek, tak jsi automaticky zakomplexovsny vůči tomu pilotovi, týmu, FIA nebo FOM? Možná to tak platí u tebe, u ostatních pochybuju :slightly_smiling_face:

3 Likes

U Red Bullu uz nikoho nic neprekvapi, ja jen ze jestli Hornera vyhodi tak Verstappen to ponese tezce :bowing_man:

Mozna byste meli sepsat petici za jeho zachranu…

1 Like

Na jednej strane zdielas nazor ze verstappenovci su priti hornerovi a tu tvrdis ze to ponesie tazko :man_shrugging::joy: ja neviem teda, videl si film SPLIT?

Edit: opravene na žiadosť @HellHogr :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes