Odchod inžiniera Gianpiera Lambiaseho z Red Bullu bol oznámený s takmer dvojročným predstihom. Rakúsky tím má dostatok času, aby zaňho našiel náhradu, ale odchod pretekového riaditeľa je dnes len jedným z mnohých problémov Red Bullu. Tým najväčším môže byť už čoskoro hľadanie nového pilota. Aj bývalý pilot F1 Giedo van der Garde si myslí, že odchod Maxa Verstappena je viac než reálny.
Nevím, ale mě momentálně Redbull přijde jako prostřený švédský stůl, kde si každý bere co se mu zlíbí, na co má chuť! Tohle přeci nemůže mít budoucnost-Newey, Horner, Marko, Lambiase…. kdo další proboha? Vždyď celý ten tým musí byt absolutně demoralizován! Na základě čeho si chtějí udržet jezdce jako je Max Verstappen? Je v nejlepších letech a s jeho dosavadní historií a výsledky nemůže mít menší ambice, než sbírat další vítězství a tituly. Pokud se nestane zázrak, tak na konci této sezóny v RB končí, na to ani nemusím mít přehled Holandského novináře. Pořád je v pozici, že si může vybírat a zcela jistě nezůstane v RB jen z nějakého sentimentu, to je jisté.Osobně nebudu nijak zaskočen, když skončí kdekoli a klidně i v týmu, který se zatím tváří k jeho angažování lhostejně.
A co ak su ‘‘demoralizovani’’ prave z tych kyslych reci Verstapena, ktory flfle na vsetko, lebo nema dominantny monopost. Opusti potapajuci sa RB a pojde do top timu, ktory si vyberie aby mohol pokracovat v dominancii ?
Pravy zakladatel timu. Vsetko sa to rozpadlo po Neweyho odchode.
Kdyby se k tomu vyjádřil, tak Bretnixovi s Josem prdne pumpa a budou ho zase cpát všude kolem a zároveň tvrdit, že Max dokáže vyhrávat i bez nejlepší techniky
RB ztrácí 0,1s na Mercedes, 0,5s mají náskok na Ferrari. Od Ferrari dostává nálož neustále.
A maže si ho na chleba Gasly v Alpině…
Když vezmu v potaz, že je Alpina tovární tým a ještě k tomu nováček s motorem Mercedes, takže jsou výkonem motoru za nimi, tak to je velká ostuda. Intergalaktická ostuda.
Tak Bretnix tu neustále šije do Antonelliho i skrze jeho start v Japonsku, ale to, že Verstappen ve všech stratech letos včetně sprintu přišel o víc, než 10 pozic dohromady, to už neřeší
RBPT opravdu překvapil velice příjemně. V první trojce jsem ho vůbec neočekával a říká se, že je na druhém místě před Ferrari. To je alespoň pro mne největší překvápko prozatímní sezóny.
U Emila mě ztráta rychlosti nepřekvapuje. Říká se, že dítě jezdce zpomalí a Emil získal dvě téměř najednou.