Verstappen o súbojoch s McLarenmi: Nemal som čo stratiť, tak som sa aj trochu pobavil | Magazín F1 - F1online.sk

No na F1 nekoukáš moc dlouh ty, protože se několikrát ukázalo, že se tohle bránění či braní výsledků dá, sám bys to měl vědět jako fanoušek Vettela co měl dominantní monoposty, ale třepal se o dva tituly.

1 Like

Bacha na to čo píšeš, lebo budeš tu hlavným kádrovákom označený za zapšklého hatera, ktorý pľuje a kope do Verstappena. :wink:

2 Likes

Neboj, to si nemusí dávat bacha, to už každý ví, jaká je skutečnost

2 Likes

Jaká? Že jsi nácek, co chodí na fórum o F1 jen otravovat lidi, protože se ti nedostávala pozornost od rodičů v dětství?

lenze VSC ci SC mohol prist v iny moment a mohlo mu to zahrat do karat. Pripadne tam mohol prist dazd. Oznacit suboj, v ktorom pilot strati nejaky cas za chybu a porovnavat to s realnymi chybami je znacne pritiahnute za vlasy.

5 Likes

Z týmu, který před 12 měsíci měl výhodu 0.8s v race pace se stal: mohl přijít VSC nebo SC, aby nás zachránil.

1 Like

1 Like

A keby prisiel vhod redbullu tak by bolo zase ake stastie atd :joy::joy: tu si nevyberes s nimi nijak :joy:

1 Like

Je to přitáhnuté za vlasy.
Nakonec to vymysleli to dobře. Já jsem spokojený.

2 Likes

Brazília 2024

• honzíci - mal len šťastie na red flag, inak by nevyhral

Miami 2025

• honzíci - bezhlavo bojoval s Mclarenmi, sám sa pripravil o pódium, VSC je nepodstatný
2 Likes

Presne. Verstappen bol prvý, mohol si vybudovať 25 s náskok a kontrolovať priebeh VC a žiadny VSC, alebo dážď ho nemusel trápiť. No ale on si žiaden náskok nevybudoval. naopak. Prepadol sa na 4 miesto. Kto za to môže? No predsa zlé Mclareny a Adrian, lebo odišiel a prišli o výhodu.

2 Likes

Josíci
2024 - Max by vyhrál i bez red flag
2025 - Max ztratil pódium, protože VSC

IQ tak zázračné, že ukazuje 90

3 Likes

Do coho sa to zamotavas? co sa tu uz neda normalne podiskutovat o priebehu GP?

4 Likes

To sa mi páči Honzi, pekná prezývka, konečne si na niečo dobrý. :+1:

Ale dúfam, že medzi josíkov rátaš aj dávida a evap, to sú moji najnovši členovia. Alebo multinicky? :thinking:

Máš pravdu, nechal som sa uniesť. Sorry.

2 Likes