Verstappen o rokovaniach s Red Bullom: Nehovoril som vám nič, pretože som nemal čo povedať | Magazín F1 - F1online.sk

Namiesto prestupu do Mercedesu či McLarenu nová zmluva s Red Bullom. Kým holandský novinár úzko spojený s jeho manažérskym tímom, Erik van Haren, búrlivo špekuloval, Max sa na verejnosti o svojej situácii v podstate nevyjadroval. Pred letnou prestávkou médiám povedal, že ak im bude mať čo oznámiť, tak to oznámi. Na poslednej VC Holandska následne trochu prekvapivo oznámil podpísanie novej zmluvy s Red Bullom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/242994/verstappen-o-rokovaniach-s-red-bullom-nehovoril-som-vam-nic-pretoze-som-nemal-co-povedat

Takto…RB vyhral tituly, ale stale to pre mna nie je motorar, takze by som Maxovi doprial aby jazdil za tovarensky tym. Najlepsie Mercedes alebo Ferrari, mozno Audi, ak by dokazali byt top tym!

Mclaren s Mercedesom este pripada tiez do uvahy, no tam bude Lando az do dochodku, tipujem. Aston a Honda, to uspesne nebude.