Verstappen o incidente zo Španielska: 95 percent mi nestačí | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen si v kariére celkom neosvojil prístup Alaina Prosta, podľa ktorého je lepšie bezpečne zhrabnúť najlepší dostupný výsledok a maximalizovať zisky. Aj keď skúsenosťami a vekom začína byť rozvážnejší, neraz ukáže aj „starého“ Maxa, ktorý je nekompromisný a maximálne agresívny. Aj keď mu tento prístup v kariére nepochybne získal množstvo bodov a fanúšikov, na Veľkej cene Španielska mu ani trochu neposlúžil.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/223722/verstappen-o-incidente-zo-spanielska-95-percent-mi-nestaci

Priklad by si mal brat z Hamiltona, ktory sa mu v subojoch niekolko krat vyhol, lebo myslel na celkovy vysledok nie na to, ze mu ten suboj uberie z jeho ega, ako je to v Maxovom pripade.
Ten radsej suepra vybura, ako by mal byt ponizeny na trati. Teraz ho to moze mrziet a urcite aj mrzi, kedze mohol brat 5titul v rade. Tvarit na verejnosti sa moze, ale kazdeho jazdca to vo vnutri zoziera.

Samozrejme, keď sa na to pozriete, nebolo to ideálne, ale z takých chvíľ sa tiež poučíte. Nie som jediný, kto v priebehu sezóny získa lekcie. Ak je to jediná nedokonalosť môjho roka, beriem to všetkými desiatimi

Je to šampion. Umět přiznat chybu, je věcí charakteru. :+1:

2 Likes