Verstappen: Nie som tu, aby som končil na druhom mieste | Magazín F1 - F1online.sk

Aha, jsi někde ze severu

Východní čechy - Hradec Králové.

To máš pěkně daleko na závody :thinking:

To jo, ale ani ne tak daleko, ale taková spíš na hov… cesta…
Má sezóna začíná a končí v podstatě s F1, takže není čas…
Na F1 jsem nikdy nebyl.

Celkově mě okruhové závodění živě moc nebaví, neumím se do toho ponořit. To je jen pro hardcore.

2 Likes

Destilovana voda neni pitna voda!!! To znamena ze neni urcena k piti. Zdravotni dusledky dlouhodobeho piti destilovane vody jsou dany fungovanim lidskeho tela a toho co telo potrebuje. To ze te jedna sklenicka destilky nezabije je stejne chytry, jako rict ze jedna cigareta neskodi.

Tak to máme podobně, já jsem na VC každý rok celý týden a závod jsem viděl naživo naposledy v roce 2016.
Je tam tolik mnohem zajímavějších věcí…

1 Like

Tou energii v destilce jsem nemyslel výživovou hodnotu, ale její destruktívní sílu, kterou si mnoho lidí vůbec neuvědomuje.
Tys to pojmenoval přesně. Demineralizovaná voda se velice podobně jako kyselina tím, že do sebe nabírá minerály. Při delším kontaktu dokáže do sebe nasát kovy, ale třeba i beton, nebo skálu.
Dokonce se nedoporučuje pít čistou vodu přímo z horských pramenů, kde v sobě má ještě málo minerálů. Proto každý lepší turista u sebe nosil šuměnky, nebo vitacity.

Určite mu chýba pokora a rešpekt i iným ľuďom. Zabudol , že nie je iba jazdec ale aj človek. Byť tvrdý na trati je jedno , ale po pretekoch mal by prísť reálny pohľad na vec. Nebolo by mu trápne keby ho Checo musel pustiť ? Checo neprispel žiadnou svojou troškou za tie roky k vývoju RB ?

Tak to potom ano. :+1:

neviem preco by ale niekto dlhodobo pil destilovanu vodu :slight_smile:

No to ja sice taky ne, ale u nas v Cechach to docela frci. Lidi jsou ruzny a nechaj se zblbnout kde cim.

Jediny kto to tu slále rozoberá si ty. A vieme prečo. Sám si si vedomí hodnoty toho zaslúženého titulu.

Jako jsou například? :smiley:

Tak třeba pozorování co se děje v boxech během tréninků, nebo třeba chodím před motorhomy během obědů, potkáš tam úplně všechny.
Mix zóna je taky hodně zajímavá v pátek a sobotu dopoledne.
Hodně chodím taky do servisu Pirelli když připravují ráno gumy.
Ve čtvrtek jsem vždycky po obědě v Stars N Bars, chodí tam Eddie Jordan debatovat s fanoušky.
Když se jede Porsche Cup, tak je možné být na některých místech úplně u svodidel, kde při F1 jsou místa jen pro fotografy.
No a úplně nejlepší jsou večery ve čtvrtek, pátek a sobotu na cílovce, kam navezou pojízdné bary a žije to tam jako málokde.
Těch možností je strašně moc a všechny jsou lepší, než sedět na tribuně :wink:.

2 Likes

To Pirelli by se mi líbilo a samozřejmě večery s Mojitkem a holkama. :smiley: :slight_smile:

1 Like

Nechápem čo si si v tej tvojej hlave pospájal. Ale očividne máš bujnú fantáziu. Nič iné ako výsmech nevieš ?
Tvoj príspevok porušuje pravidlá tohto fóra.

“ENERGETICKÝ” nápoj …energiu z kofeínu ani umelých sladidiel nezískaš :slight_smile: