Tak finance jsou jedna věc, druhá věc je možnost hobby - hypercars, který AM bude dělat pro WEC
Myslím, že přestupů na konci letoška bude dost, ale ne radikálních, jak se teď skloňuje
Povedal ze ich nepotrebuje…nie ze ich nechce:wink:
Je to pravda. 3x dokázal během víkendu Emil bourat v Monaku a v Baku.
Co je v konecnom dosledku to iste… hra formu, ze mu nejde o rekordy, ale ako spravny sportovec sa chce dostat uplne na vrchol… omacky okolo toho su len, aby zahral cukrika.
Vím že se to řešilo, jinak bych to samozřejmě nevěděl, protože na TV nekoukám a u tratě mě víc zajímají kluci v montérkách a holky v koktejlkách.
ale ked ti napisem, ze si sa zmenil, tak uz je to ohrane
Ono i takhle vytržené z textu to vlastně dává smysl, nebo ne?
jj, bol to odo mna chaby pokus
Stejně to tady umírá, na trati se nic neděje, tituly jsou rozdané na roky dopředu, jeden Kimi odešel a druhý možná vůbec nepřijde, Lewis už to vzdal a ostatní nestojí za řeč.
Chápu že raději píšete o vaření.
Když jsi přes ta čísla a statistiky, všiml jsi si, že Situs tady dostává pravidelně více jak dvakrát tolik srdíček než ty?
Jste jako Vandoorne vs. Alonso.
Síce Maxo dáva tieto vyjadrenia často, ale akosi im neverím.
Tripere, nevím čím jsi trpěl v dětství, že máš traumata o porovnávání jedinců mezi sebou, ale můžu tě ujistit, že to normální není mne upřímně nezajímá, kolik mám lajku v porovnání s ostatními, to není odrazem kvality daného příspěvku. Mohl sis všimnout, že jsou tu skupinky uživatelů, kteří si lajkují věci mezi sebou, i když jsou to ptákoviny, někteří to lajkují, jako provokaci. Na to, že si hraješ na psychologa přes druhý účet, tak pozorovací schopnosti máš opravdu slabé.
Jak jsem psal, nemám důvod na tebe reagovat jinak, než ty tu píšeš, jestli se ti tohle zrcadlení nelíbí, tak zapracuj na sobě
Ale ved jasne kazdy to vie preco si to teda beres tak k srdcu?
Můj život je jedna nikdy nekončící soutěž, je to jako prokletí.
Soutěžím s cizími lidmi denně na semaforech, při výměně pneumatik, při chůzi po chodníku, někdy i v myčce.
Jednou jsem se vsadil, že seběhnu z Monte Baldo rychleji, než přítelkyně sjede autem… Mimochodem vyhrál jsem, ale slezly mě nehty na palcích u nohou.
Jindy jsme soutěžili na Kapverdech, kdo sjede na windsurfingu po větru co nejdále a stačí do tmy vystoupat zpět.
Přestal foukat vítr a pro mě museli jet za tmy záchranáři…
To jenom ve zkratce, že nejenom ty jsi tady blázen. Každý máme něco .
Tak to jsi náturou zcela stejný jak Alonso, to jistě slyšíš rád a my z tebe máme radost
Lebo mi to trha oci, ked sa o nom pisu take pozitiva
Keby sa zase RB prepadol na 2-3priecku, hned by zdrhol ku konkurencii alebo to ukoncil ako to uz sam niekolko krat povedal, ze nepotrebuje zavodit do 40ky…
Teraz a buduci rok bude este na vyslni, rok 2026 bude otazny… hlavne to kam a ci vobec sa Newey pohne z RB.
Je to zajímavý manipulátor však? Nejdříve začal používat ke svým účelům Evap a teď mě Nejhorší je že F1 moc vzrůša teď skutečně nenabízí. Smutné vidět.
Ano, je to smutný obrázek současného stavu F1
Musím s tím začít rychle něco dělat, tohle už si nikdy nechci přečíst.