Alonsov hlavny problem je jeho povaha. Ked sa nedari, rozhada si vsetkych v teame a vdaka tomu uz casom davali od neho top teamy ruky prec. Viac krat chcel prist na hotove, ziskavat tituly (McL 2007, Ferrari od 2010), ale tesne sa nepodarilo a potom dost rozvratil teamy kde bol. Keby mal odvahu mohol ist v r. 2008 do RB a dnes by mal tak 6 titulov. Ale radsej uprednostnil Ferrari, ktore bojovalo o vitazstva. A ano, za volantom je to top jazdec, ale keby si bol v Totovej kozi, zobral by si ho od buduceho roka? po polke sezony poskakovania to tam zacne vriet.
Můžeš být konkrétní?
Toto povedal už viackrát. Vo vyjadrovaní je konzistentný, neprezlieka kabáty. Ak si ty iná povaha, tak asi preto mu neveríš.
Ok, tak se řešilo, že když chce být rychlý , bourá i 3x za víkend…
McL pri prvom posobeni.
Ferrari, kde ku koncu jeho posobenia ziadal vyrazne navysenie platu ked uz nemal vitazne auto. tam vtedy dost kratko sefoval ten Marco Mattiachi (mozno si jeho meno nepamatam uplne presne), ktory ho poslal dokelu a radsej zavolal Vettelovi. Po sezone aj s pomocou Briatoreho toho Mattiachiho nahradil Arrivabene. Verim, ze keby zostal ten pred nim, Vettel mohol dat titul.
Honda - nie je o com. Ano ten motor od hondy bol v tom case zly, ale Button si dokazal drzat nervy na uzde a ako sa neskor ukazalo, nebolo to len o motore, celkovo McL bol na tom biedne.
Napisal som co mi napadlo, urcite to nie je vsetko, ale viem, ze Alonso je za volantom vynimocny jazdec.
Takže mi chces tvrdiť že to, že chce vyhrať každý závod sezóny (prinajlepšom systémom grandslam) nemá nič dočinenia s tým že by chcel mať na konte všetky rekordy, ak mu toto žerieš tak si asi naivný
Koniec koncov každý športovec podľa mňa chce byť najlepší…
Myslím, že úplně to samé to není. Jedna věc je, že chce vyhrát pokaždé, když sedí v autě, a třeba má i krátkodobý cíl vyhrát všechny závody v sezóně, druhá věc, jestli chce závodit ještě tolik let, aby překonal všechny rekordy (i když mu to docela rychle ubývá ). Každý sportovec chce být nejlepší, ale to stejně platí jenom po určitou dobu, než ho někdo další překoná. To by nemohl přestat závodit nikdy.
Jasně, jen si nenapsal ten rozvrat týmu, ale jinak v pohodě. Jako bych se nezeptal…
Přemýšlím nad tím, proč mě to posíláš.
Jestli je to positivum že tak dlouho závodí, nebo to, že za čtvrtstoletí pokusů se mu tam podařilo jednou vyhrát …
Obojí je v dnešní F1 chvályhodné, jak sportovní dlouhověkost v F1, tak to že vítězství tam vůbec okusil. Jen pro info, ze současných jezdců tam vyhrál vícekrát jen Ham, 2x. Když si vezmu kolikrát Alonso okusil dominantní auto, což znamená asi v porovnání s dneškem nikdy, tak tam má celkem slušný skóre.
Poslal jsem to, za prvé, protože vím, jakou ti to udělá radost a za druhé v tom není demagogie a přetáčení, jako tu předvádíš ty, ale čistá fakta
Souhlas 15 krát
Situs je lepší než ty
Aje, už přepínáš na druhej účet, kde srovnaváš uživatele? Reaguju na tebe, tak jak ty reaguješ tady, jestli se ti to nezdá a myslíš si, že je potřeba přidat na kvalitě, tak přidej
Newey do AM in progress
Aramco má hodnotu niekoľko biliónov, RedBull pár desiatok miliárd. Neweyho môžu ľahko preplatiť kľudne aj podielom v teame a ani si to nevšimnú.
Mel bys rozšířit své znalosti jako Situs, je s tebou nuda.
Těžko si vybrat co se blíží realitě a co ne, teoreticky je možný spousta scénářů, i s tím Adrianem do Astonu, i s tím Maxem Teoreticky při představě Aston+Adrian+Max+Alonso, asi naprostá bomba Na druhou stranu píšou že pokud by Max odešel z RedBullu, Marko by se určitě poroučel, a Alonso by byl prý hlavní kandidát na RedBull. Zamotávám se do toho. Podle mě stále přestupů uvidíme mnohem méně než si myslíme.
Plácl si něco úplně mimo, vůbec nereflektuješ předchozí příspěvky, opravdu se zkus zlepšit. Jestli chceš trollovat - je smutný, že chceš trávit čas takhle, ale ok, ale furt ti to nejde. Jestli chceš vážně diskutovat, tak se věnuj tématům a nedávej takové výkřiky do tmy, potom vypadáš, jako rozbitej bot na práškách