Verstappen nemyslí na titul: Chcem do toho ísť preteky po pretekoch | Magazín F1 - F1online.sk

Emilovci se včera hladili navzájem celý den a nepomohlo to. Třeba by pomohlo trochu DDT, ať nejsou z vlastních blech tak nevrlí. :slightly_smiling_face:

To nebylo mým úmyslem. :wink:

Máš to chápat tak, že jsou to kecy, když se říká, že Max není v boji o titul letos.

Nebran se, byls jednohlasne zvolen :yum:

Zatiaľ v boji je a aj Russell alebo Leclerc, keďže Barcelona môže zamiešať karty.

Ja sa ale pýtam:

• je podľa teba McLaren najlepší monopost?
  • je podľa teba Max najlepší pilot v poli?

Keďže evidentne tieto tvrdenia označuješ za tvrdenia “miestnych odborníkov” a snažíš sa ich zosmiešniť.

Skús odpovedať normálne áno / nie, pripadne aj povedať prečo si to myslíš.

1 Like

Nemůžes takto jednoduchými otázkami konfrontovat levičáka a ještě Honzíka… Nikdy ti neodpoví, bude se vždy schovávat za tohle, tamto, to byl někdo jinej a on si začal a já jen pokračoval. To je jasný jako slunce.

A proč se mě ptáš na to, jestli je McL lepší? Když tam píšu o náskoku McL. To z toho vyplývá nebo pro někoho ne?
Ano, u Maxe to byla narážka na ty řeči, jak to Max vytahuje se 4 nejrychlejším monopostem. Nic proti kvalitám Maxe.

Tak je Max najlepsi pilot v poli podla teba alebo nie? Z tejto odpovede to nevyplyva.

image

1 Like

Takze v astone to odhadujú a myslia si to iste co tu kolovalo na fore (nie ja) ze ich TD spomalí?

Ja len tak ci zdielas ich odhad :sunglasses:

Ffs :joy::joy::joy:

6 Likes

Mohli skusit na honzikov, ti by poslali keby to je Fermando Alonso.

Namiesto poslednej spravy “tu tu tu du” by bolo “it is not a yoke”. :sweat_smile:

1 Like

A poslals? To je na tom už hodně špatně, no dítě stojí peníze :smile:

2 Likes

Inu ne nadarmo se rika “nase drahe deti”. :grin:

1 Like