Oznacil si jedneho cloveka
Nedivil bych se, kapacity na to mas.
Od vyvolání hádek jsi tu ty, takže není potřeba, aby ti Pinďa v tom pomáhal, ale stejně to dělá, stejně rHap oa ježek. Ale tak, když se živíte jen tímhle.
Spravil z toho vitazstvo, ale nebojuje o titul. Klobouk dolů kluci, Max bojoval v polovině závodů o win, ale není ve hře, to jen potrhuje, jak je Max nejlepší pilot v poli
Skusim vecne, nech sa vyhneme osobnej rovine:
?
to nieje o mojom okruhu ludi, to je o vplyvnych ludoch
Honzi nejako si stíchol, keď som ti dal vecnú otázku bez osobnej roviny.
Kdo by to kdy řekl kolik vášní vyvolá u Emilovců pouhé konstatování, že před rokem Emil tvrdil pravý opak než dnes.
Přitom se jedná o holý fakt, žádné vymýšlení, nebo překrucování.
Z Emilových fanoušků přímo je jasně cítit, že ignor list jim nestačí a že by na mě nejraději poslali rovnou Jose.
Takhle nějak vypadá sportovní fandovství až za hrob.
vnucujes sa a vsetci na teba seru.
Nebo jsou sami posraní z toho, že nemají argumenty, aby můj názor dokázali vyvrátit.
A když se náhodou nějaký oponent vyskytne, tak musí psát sprostě, aby se aspoň něčím zviditelnil.
Evidentně Josová úroveň.
Na co ti mám odpovídat, když to vůbec nereflektuje to co píšu?
Když na něho všichni serou, tak proč na něj reaguješ? Neodporuje si to?
Toto absolutne suvisi s mojou otazkou:
?
Ne to absolutně nesouvisí, respektive záměrně to strháváš jinam. Já jsem napsal:
takže otázka, jestli chci rozporovat o tom, kdo má rychlejší monopost, nebo kdo je lepší pilot je prostě mimo
Jos ma tento tvoj komplex hlboko na haku. Vseci pricetni vidia aky si zakomplexovany z Maxa.
Jedine co by ma zaujimalo je, ci je to kvoli tomu ako vytrieskal Gaslyho alebo si bol takto frustrovany z neho este pred tym?
Takze suhlasis, ze McLaren ma najlepsi monopost a zaroven aj s tym, ze Max je najlepsi pilot?
Ci ako to mam chapat?
Můj komplex? Vždyť vy Emilovci máte komplex ze mě, že vše co napíšu, tak sedí a vše je pravdivé. Proto nemáte čím proti mě argumentovat a to Vás rozpaluje tak do běla, že tu o mě tlacháte celý den, ale nedokázali jste za celou dobu sesmolit ani jednu jedinou větu ve které by jste prokázali, že nemám pravdu.
Psa musíš hladit po srsti, a ne proti srsti.
Jses vedoucim odboje proti modrym migrantum