Verstappen nemyslí na titul: Chcem do toho ísť preteky po pretekoch | Magazín F1 - F1online.sk

"Přátele si drž u těla, nepřátele ještě blíž“.

Nejlepší jsou ti moralisté, kteří sami pomlouvají kdekoho, ale běda, když se někdo otře o jejich miláčka.
Pak nastává ta pravá psina, kdy se vyplatí je trochu poštenkrovat. :smiley:

1 Like

Tu sa ale vedie debata o tom kto je usvedceny, nie o tom kto si co mysli

Ta je vedle ne? Ale to máš jedno :smile: .

Rozumní vidí, že Max má slabší techniku. Žádné alibi si dělat nemusí

1 Like

Bez teba som strateny

3 Likes

Dík. Já už jsem ztracená tady - tahle debata se postupně dostala do natolik absurdní roviny, že je to moc i na mě :smile: .

4 Likes

Ano ten co si tu minule mrskal bradavky koprivou. :nauseated_face:

Na druhu stranu, ak je niekto frustrovany napr z Verstappena, tak nech si to kludne vybije tuto v diskuusiach, vzdy lepsie sko napalit doma manzelke ci decku

2 Likes

Slabsi techniku jizdy, pis ty vety cele dik.

Jasneeeeeee a ty si v jeho hlave ze vies ze? :joy: ty si ten typ nefanusika ala bob a ferdo, vsetko vies insider ako vysity dokonca aj v kazdeho hlave :joy: usetri ma od tohto prosim ta, mam dost ked citam niekedy tvoje ostatne “overene” info o redbulle :joy: tvoja relevancia je asi taka ista ako moja takze dik za pokec :pinched_fingers::joy:

1 Like

Nie je. Nic nie je lepsie ako napalit manzelke alebo decku. Jos approved. :boxing_glove:

To je jeste horsi fraze nez tak urciteee…Tenisti jdou micek po micku :tennis:

Co že Max má? Slabší psychiku? :open_mouth: To by to vysvětlovalo :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

To ma niekto iny 🫢😂

Si nepamatuješ, jak se Verstappen psychicky přece rozložil, ve svém úplně prvním závodě? I ve 21, jak to nezvládal? :melting_face:

3 Likes

Je streda a myslenky na posledni dva kola s potupnym pitstopem a navratem na P4 se vraci…:people_hugging:

Co, slabší auto? :thinking: Jako je to možný že McLaren není tak silný jak ukazují čísla :man_shrugging: Přesně se to určit nedá, to je v F1 problém a vždy to bude o celku, = auto+jezdec+tým a vzájemný propletenec. Jen jednu proměnou bude vždy problém průkazně určit.

Verstappen je slabej, v Monaku zavzpominal na roky stravene osamoceny daleko na cele pred zbytkem pole, pak sel poslusne na misto haf :guide_dog:

Pozri sa, každý fandíme niekomu. Ja fandím Maxovi, ale ak by vyhrával Charles, nepohneval by som sa. Norrisa až tak nemusím kvôli jeho krehkej povahe, ale je rýchly a úspech si zaslúži. Piastri má z nich všetkých najväčší potenciál do budúcna. Rovnako viem oceniť výkon Russela v tejto sezóne. V minulosti som fandil Schumimu, ale vždy som rešpektoval Hakinnena. To isté Alonso. Je to legenda, o tom potom. Tzn. fandím niekomu, ale rešpektujem ostatných. Nepotrebujem ich urážať ani zosmiešňovať.

Každý z nás má právo povedať svoj názor, konštruktívne vyjadriť kritiku. Druhá vec je, keď niekto dlhodobo, systematicky a zakomplexovane komentuje jedného jazdca, na ktorého bič si vždy nájde to správne ■■■■■. To je presne prípad Ferdy a Boba ohľadom Verstappena. On je proste ich “Emil”, ktorý im nedá spávať. A presne kvôli tomu ich mám v blocku a tam aj ostanú. To že som dnes otvoril ich skryté správy je výnimka. Znamená to že mám niečo proti nim? Vôbec nie. Len nepotrebujem pomaly pod každým Maxovým/RedBull článkom čítať tieto nízko frekvenčné hovadiny.

3 Likes