"Přátele si drž u těla, nepřátele ještě blíž“.
Nejlepší jsou ti moralisté, kteří sami pomlouvají kdekoho, ale běda, když se někdo otře o jejich miláčka.
Pak nastává ta pravá psina, kdy se vyplatí je trochu poštenkrovat.
Tu sa ale vedie debata o tom kto je usvedceny, nie o tom kto si co mysli
Ta je vedle ne? Ale to máš jedno .
Rozumní vidí, že Max má slabší techniku. Žádné alibi si dělat nemusí
Bez teba som strateny
Dík. Já už jsem ztracená tady - tahle debata se postupně dostala do natolik absurdní roviny, že je to moc i na mě .
Ano ten co si tu minule mrskal bradavky koprivou.
Na druhu stranu, ak je niekto frustrovany napr z Verstappena, tak nech si to kludne vybije tuto v diskuusiach, vzdy lepsie sko napalit doma manzelke ci decku
Slabsi techniku jizdy, pis ty vety cele dik.
Jasneeeeeee a ty si v jeho hlave ze vies ze? ty si ten typ nefanusika ala bob a ferdo, vsetko vies insider ako vysity dokonca aj v kazdeho hlave
usetri ma od tohto prosim ta, mam dost ked citam niekedy tvoje ostatne “overene” info o redbulle
tvoja relevancia je asi taka ista ako moja takze dik za pokec
Nie je. Nic nie je lepsie ako napalit manzelke alebo decku. Jos approved.
To je jeste horsi fraze nez tak urciteee…Tenisti jdou micek po micku
Co že Max má? Slabší psychiku? To by to vysvětlovalo
To ma niekto iny 🫢😂
Si nepamatuješ, jak se Verstappen psychicky přece rozložil, ve svém úplně prvním závodě? I ve 21, jak to nezvládal?
Je streda a myslenky na posledni dva kola s potupnym pitstopem a navratem na P4 se vraci…
Co, slabší auto? Jako je to možný že McLaren není tak silný jak ukazují čísla
Přesně se to určit nedá, to je v F1 problém a vždy to bude o celku, = auto+jezdec+tým a vzájemný propletenec. Jen jednu proměnou bude vždy problém průkazně určit.
Verstappen je slabej, v Monaku zavzpominal na roky stravene osamoceny daleko na cele pred zbytkem pole, pak sel poslusne na misto haf
Pozri sa, každý fandíme niekomu. Ja fandím Maxovi, ale ak by vyhrával Charles, nepohneval by som sa. Norrisa až tak nemusím kvôli jeho krehkej povahe, ale je rýchly a úspech si zaslúži. Piastri má z nich všetkých najväčší potenciál do budúcna. Rovnako viem oceniť výkon Russela v tejto sezóne. V minulosti som fandil Schumimu, ale vždy som rešpektoval Hakinnena. To isté Alonso. Je to legenda, o tom potom. Tzn. fandím niekomu, ale rešpektujem ostatných. Nepotrebujem ich urážať ani zosmiešňovať.
Každý z nás má právo povedať svoj názor, konštruktívne vyjadriť kritiku. Druhá vec je, keď niekto dlhodobo, systematicky a zakomplexovane komentuje jedného jazdca, na ktorého bič si vždy nájde to správne ■■■■■. To je presne prípad Ferdy a Boba ohľadom Verstappena. On je proste ich “Emil”, ktorý im nedá spávať. A presne kvôli tomu ich mám v blocku a tam aj ostanú. To že som dnes otvoril ich skryté správy je výnimka. Znamená to že mám niečo proti nim? Vôbec nie. Len nepotrebujem pomaly pod každým Maxovým/RedBull článkom čítať tieto nízko frekvenčné hovadiny.