Tady to zas vypada, ale musim napsat, ze vic hloupejsi finis zavodu kdy leader krouzi pul zavodu ve vedeni uplne zbytecne a zayebe tim jeste vic uz tak nudny zavod jsem nevidel. Vsechno je poprve, jezdecka inteligence a projev pilota c.1 nula.
Ferda a Bob vidia slovo Verstappen a už skáču meter dvadsať. Vy ste tak čitateľní a zakomplexovaní jedincí,že až strach! Nebudem viesť s vami žiadnu debatu, len mám potrebu sa k tomu verejne vyjadriť. Koniec koncov, vás dvoch mám jediných v block liste a strašne sa mi žije dobre bez čítania tých vašich žvástov. No teraz som si ich chtiac nechtiac musel otvoriť. Zase ma len utvrdili v tom čo som si o vás myslel. Takže čus bus hoši.
Oba nás máš v block listě, ale na oba reaguješ. Nepřipadáš si tak trochu jako lhář?
To je skôr pokus o odvrátenie pozornosti a nasmerovanie na jazdcov Mclarenu. To, že na šampionát nemyslí, tak to mu teda vôbec neverím.
Ferdo Bobe vam raz z toho Verstappena praskne cievka… chce to klud su aj horsie veci na svete nez Verstappen😂
Asi to máš nějak špatně nastavené, když vidíš příspěvky uživatelů, které máš v bloku.
Jejich příspěvky by se ti měly automaticky skrývat.
Nedává to smysl no.
Asi vždycky jen hodí oko, aby viděl, co se skrývá za zakázaným územím.
Podla mna to rozklikol len aby sa utvrdil, ze je dobre ich mat v ignore
Takže to je sebemrskač?
Netusim ale nehrajme sa na to, ze si tu nikto blokovane profily neotvara
Sme len ludia, skor odkaz by mal byt zamysliet sa nad sebou preco si ma uzivatelia musia blokovat
Ale to neni moja starost
Já mám všechny na očích. Nemůžeš ignorovat názory, které se ti nelíbí.
Nejhorší je radikalizace pod radarem.
Väčšinu článkov na tejto stránke čítam len to, čo je označené úvodzovkami.
Je ale veľa ľudí čo číta ten zvyšok.
Ktorý častokrát hovorí svoj subjektívny názor.
S vyjadreniami osôb v článku nemá nič spoločné a v konečnom dôsledku môže čitateľ ostať zmätený, alebo môže mať názor skreslený, možno aj úplne iný ako je realita.
jasneeeeeeee
sice vzdy povie len to co sa mu hodi, ale urcite hovori len to co ma na srdci, ziadne taktizovanie, spekulovanie a pod.
ty si presne ten typ fanusika ktoreho kazdy sportovec potrebuje, ktory mu uveri tu jeho hru
maxo vobec ale vobec nehovori to co na srdci to na jazyku, on hovori vzdy zasadne to co je pre neho v tej chvili dobre a ze poprie to co povedal pred tyzdnom? to ho netrapi, lebo jeho verni fans mu to zeru a pamataju si vzdy len to jeho posledne prehlasenie a to je pre nich pismo svate
ale to kazdy ide pretek od preteku a ci to bude stacit uvidia nakonci
to nieje nic obdivuhodneho ked sportovec povie, ze ide pretek od preteku, ved ako inak ma ist
ze vacsina takuto banalitu nespomina a ked to niektory z nich spomenie, neznamena, ze len on je nad vecou a vsetci ostatni nerobia nic ine len myslia uz na to co bude na konci
maxo je pod rovnakym tlakom ako vsetci ostatni a mozno v urcitom zmysle pod vacsim, lebo tato sezona sa vyvija pre neho dost problematickym smerom co do buducej kariery. sice stale je v hre o titul, ale dobre vie, ze sanca je tam mala ak nepride v mclarene k nejakemu zasadnemu zvratu ako v minulej sezone prave v jeho time ked prisiel vyrazny prepad. lenze zaroven je na tom stale dost dobre aby sa nedala uplatnit vystupna klauzula, teda aj je pravda co sa pisalo. no a ak ostane na tretom mieste tak ho to moze zabetonovat v rb ktory smeruje v buducom roku do velkych problemov. nie nahodou rb je hlavnym kritikom novych motorov a najradsej by bol keby sa nejakym zazrakom tie motory uplne zrusili a pokracovalo sa v tychto
kto netrafi spravny tim pre buduci rok, tak ten si na titul dost pravdepodobne pocka minimalne do dalsej zmeny pravidiel.
najvacsi kandidati na titul v buducom roku su mc,mer,fer a kazdy z tychto timov ma jazdca ktory s najlepsim(asi aj dominantnym) autom v pohode titul vyhra a ani jeden z nich nebude potom mat potrebu zamestnat maxa
a co je pre neho najhorsie tak rb moze byt na tom fakt velmi zle, lebo motor bude urcite nekonkurencie schopny voci terajsim vyrobcom a aj s vyvojom auta maju celkom problemy
no a jeho reci, ze on kludne skonci a jemu nejde o ziadne rekordy a pod. to vies komu moze vykladat. praveze naopak,on bol od malicka drezurovany k tomu byt bezohladny vitaz, jeho praveze rekordy zaujimaju a aj ked bude tvrdit opak, tak to neznamena, ze vnutorne ho to nebude zozierat, ze nebude tym najlepsim z najlepsich
vies, ono ludia casto jedno hovoria a ine si myslia
ved kolko krat ti najvacsi komici na verejnosti su vnutorne totalni introverti alebo trpia roznymi depresiami a pod. a ludia sa to dozvedia mozno az po ich smrti ked to prezradia ich najblizsi, ze ta verejna poza neukazovala tu ich pravu povahu
Já hlavně vůbec nechápu, co je na tak jednoduchém výroku kontroverzního, že tady vzbudil takové vášně. Pod tlakem určitě je, ale to, že už šampionát vyhrál je prostě mentální výhoda proti ostatním. A jestli nebude mít příští rok konkurenceschopné auto, tak uvidíme, jak se k tomu postaví. To nakonec platí o každém.
Na tom není nic kontroverzního, Max si dělá alibi, kdyby to prostě nevyšlo.
Diky Puffe! „Bez teba by som na to nikdy neprišiel.“
Ich príspevky sa mi samozrejme neukazujú a som tomu rád. No v tejto diskusií sa riešila Ferdová nekonečná zakomplexovanosť k Verstappenovi, a keďže sa mi páčíla reakcia iných na neho… áno, pre tento krát som si pozrel čo ten expert znovu zo seba vypotil. Ale neboj sa, už to robiť nebudem. Raz mi stačilo bohato!
Zrovna Ferda je v pohodě.
Jasne, ze ich mozem ignorovat, nenecham sa predsa ovplyvnovat wubjektivnymi nazormi jednotlivcov
Jakze nechapes, ved ide predsa o to KTO to povedal
Verstappen si s prepacenim us3re, a tu su z toho 100+ prispevkove diskusie, nemusim asi objasnovat akeho charakteru