Verstappen: Na titul môžem zabudnúť | Magazín F1 - F1online.sk

Vidina piateho majstrovského titulu sa Maxovi Verstappenovi rozplýva pred očami. Po kvalifikácii sa premieňa na fatamorgánu, z ktorej napokon nezostane nič, len prázdna púšť. Hovorí sa, že nikdy sa netreba vzdávať, ale Verstappen pri pohľade na štartovú pozíciu odpisuje svoje šance.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/218844/verstappen-na-titul-mozem-zabudnut

Po kolikáté letos? :open_mouth:

3 Likes

Verstapen robí aj nemožné ale tím ho teraz nechal v stichu

Team zcela určitě dělal co mohl. Pokud má auto, slovy Toto Wolfa, “problematickou DNA”, může to takto skončit.

Není třeba zapomínat, že Yuki v RB jezdil jako Isack. Teď je v RBR mnohem horší. Liam zrcadlově.

Ale ten team je oslaben. Tak jako Mercedes v roce 2022. Nedá se nic dělat.

Max asi půjde jinam.

ze moze zabudnut je blbost, lebo este sa pojde dost pretekov a v kazdom moze niekto vypadnut… len uz to nema vo svojich rukach

Existuje jedno pravidlo, pokud se na diskuzí dost lidí shodne, že nás čeká zajímavý konec sezony (a nebo moje oblíbené že příští rok bude o titul bojovat 3 nebo 4 týmy), tak se vždycky, opakuju vždycky stane opak :grin:

Naše oblíbené okénko s procentama šance na titul:
Norris 85%
Piastri 15%
Max 0 %

1 Like

No sancu obhajit mu vykresal pad Piastriho. Stale to bolo o tom, ze si taketo vikendy jednoducho nemohol dovolit. Uz niekolko GP je viac menej jasne, ze musi vyhravat aby si sancu udrzal. Vikend ako tento je proste konecna. Kazdy samozrejme vie, ze ked Norris 2x vypadne tak je verstappen opat v hre. Nemozne to nie je, ale zrejme sa to nestane.

3 Likes

Nechceš si otevřít sázkovou kancelář?

1 Like

Děláš jako by Lando nemohl sám od sebe zahodit body zitra nebo v dalších závodech

Dost lidí se s tvou současnou predikcí shodne, … víš co to znamená :smile:

2 Likes

Prý rozebrali celé jeho auto a bude startovat z boxů.

1 Like

Rozumné řešení, nemá co ztratit. Jsem docela zvědavá, co zítra dokáže dovézt.

Sakra, to mě nenapadlo :thinking:

dufam, ze absolutne nic… :smiley:

No v tuhle chvíli to tak vypadá, takže cokoli víc je zisk. A stačí šikovný SC a všechno může být jinak.

Len aby to nebolo repete 2008.

Stačí repete 2024 a všechno je vzhůru nohama. Ale to je součást hry, skoro vždycky na tom někdo vydělá a někdo prodělá :woman_shrugging: . Tak snad ten druhý nebude Lando :smile: . Možná budou ale piloti opatrní po sprintu a pojede se bez kolizí, občas to tak bývá.

Tsunoda se tak po dlouhé době zase dostane k lepším dílům? :slightly_smiling_face:

V F1 fakt nefunguje ctrl+c ctrl +v.

Ted jsem videl crash Bortoleta, kdyby takhle vyletel v 70s tak je kaput, svet by mozna prisel o talent.

tento pristup Maxa aj ako človeka, sa mi vôbec nepáči a hnusí sa mi, uplne ako urevané decko,

polku sezóny tvrdí, že oni nebojuju o titul a už vlastne nejde o nič, následne vyhrá pár VC a stiahne obrovský náskok na lídra šampionátu, tak dá vyjadrenie, že on o titul stále bojuje a nič také nehovoril že ho F1 nebaví…

následne jedna pokazená kvali, a dalšie vyjadrenie plačujúce… neviem

ako jazdec je tip top, ale tieto vyjdarenia a správanie, take egoistické, namyslene , arogantné…

on nikdy by nemohol byť Alonsom, žeby jazdil celu karieru až na výnimku s horšími monopostami, alebo jazdit ako alonso 10 rokov s traktorom a umiestnovať sa mimo top10…

toto maxovi chýba, taka mentalita