Ještě Ti tam chybí Leclerc, tomu se stane co ?
Bodový rozdiel medzi Charlesom a Oscarom je tak malý, že by stačilo Oscarovi vyhrávať. Určite to ide aj nejak prepočítať, že by Oscar nemusel vyhrať vždy a stačilo by mu iba v X prípadoch prísť pred Charlesom ale nechce sa mi to teraz počítať.
Reálne? Nie. Aj keď si teoreticky viem predstaviť, že Lando a Max by mali spoločne tak vážnu nehodu, že by nezávodili.
Ale to može byť predsa Oscarovi jedno. Určite existujú aj nejaké iné reálnejšie kombinácie (napríklad, že by iba Max nedošiel na žiadnych bodoch do konca sezóny) a Oscar by vyhral každé závody pred Landom a v takom prípade by opäť strácal na konci “iba” 7 bodov keď nerátam šprinty.
Ja nevravím, že jeho šance sú nejaké vysoké. Ale sú a znova, z jeho pohľadu ako jazdca nevidím dôvod prečo by si mal povedať, že na to “sere”. To nech rovno odíde z F1 s takým prístupom.
Ale nechápem prečo som tu grilovaný za to, že Oscar chce bojovať o titul už niekoľký krát spomínam, že McLaren mal jasne prísť a toto riešiť okamžite už dávno aby na takéto myšlienky Oscar rovno zabudol.
To neznie ako ovela realnejsia kombinacia.
Myslím, že jsou ještě tři sprinty, ne? To je celkově 180 bodů bez nejrychlejšího kola, takže propočítat se dá ještě že titul vyhraje Goerge Russell.
Vzhľadom ku výkonnosti Redbullu posledné závody, nevidím ako absolútne nereálnu možnosť, že sa utopia úplne. Možno som príliš skeptický.
@Evap. áno, veľmi teoreticky. A má teraz George prestať jazdiť a snažiť sa lebo jeho reálna šanca je skoro 0?
Mají novou podlahu, novou geometrii.
Lets go, Georgito!!!
V Singapure boli druhi a v Baku bojovali o vitazstvo. Ale to je jedno. Piastri nebude bojovat o titul.
Proč by měl přestat George jezdit? Ten může naopak jezdit úplně svobodně, nemá kolegu, který by reálně bojoval o titul, na který on sám už má jenom velmi teoretickou šanci, takže se ho tahle úvaha vůbec netýká.
Do konca sezóny môže pilot získať maximálne vyše 160 bodov. Piastri stráca na lídra šampionátu necelých 100 bodov.
Stačí?
Skúsim pôvodnú otázku zjednodušiť a odosobniť od Norrisa a Piastriho:
Ty ako pilot F1 by si dobrovoľne pomáhal k titulu svojmu kolegovi, ktorého šanca na titul je len o niečo väčšia ako tvoja a obe sú ešte pomerne ďaleko s zároveň tú pomoc od teba nežiada ešte ani tím ani kolega?
PS: Mysli na to, že ak tvoj kolega získa titul, znamená to, že si sedel v majstrovskom aute a prehral si to. A teraz skús odpovedať úprimne.
To tvoje zaselepní vůči Piastrimu je bijící do očí
V skutocnosti mu celkom fandim a je mi aj sympaticky.