Zaujimave, ze ked sa tu hejtuje Hamilton, tak ta tu nevidno usmernovat druhych. A mne tu ides nieco pisat ? Sa preber.
Krivak to bol a stale je, staci zajst rok dozadu, ako umyselne monopostom zatacal do Norrisa s umyslom kolidovat a pripravit ho o sancu bodovat.
2x sa preber.
Islo mu o titul, blokoval ho, nemal ine co robit. A ked ma toho kopec na rovasi co este dalsie mas ? 2kolizie za poslednych 5rokov ? Spocitaj si ie Verstapenove ak chces pouzivat slovicko ‘ma na rovasi’’. Ze teraz Ver neblokoval je nejake osrpavedlnenie za tie prasacinky co na trati postvaral ? Myslim si, ze keby zacal blokovat a boli by vsetci na kope, prave Verstapen by z toho vysiel najhorsie, kedze by ich tahal v DRS vlaciku a jeden alebo dvaja by mohli ist skor do boxov. Daj si 2+2 dohromady.
To bolo spracovane uz hned po cielovej paske, ze mu ten titul darovali porusenim pravidiel. To len Verstapenovci su na tuto temu haklivi, lebo sami dobre vedia, ze ten titul doslova vytrhli Hamiltonovi z ruk a podali ho Verstapenovi 
A ak sa nemas o com bavit, iba urazat venuja sa doma rodine, ja na urevane decko nie som zvedavy.
Alebo sa nevies normalne bavit ? Sikanovali ta ked si bol maly ?