Verstappen ma môže napodobniť a odísť predčasne, upozorňuje Rosberg | Magazín F1 - F1online.sk

Keď sme si prečítali nový „sadzobník trestov za nadávanie“, ktorý Medzinárodná automobilová federácia zverejnila pred niekoľkými dňami, spomenuli sme si na jesenné slová Maxa Verstappena, ktorý povedal, že presne takéto nezmysly ho môžu odradiť od pokračovania vo Formule 1. Zatiaľ nevieme, ako sa tieto pravidlá prenesú do praxe, ale podľa majstra sveta z roku 2016 Nica Rosberga je možné, že Verstappen sa predčasne rozlúči s Formulou 1.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/185871/verstappen-ma-moze-napodobnit-a-odist-predcasne-upozornuje-rosberg

Stale tieto dristy o nicom :smiley: Jasne, kazdy pilot ma moznost ist dalej, alebo skoncit :smiley:

U Verstappena ja znamy fakt, ze do jineho tymu ho nikdo nedostane, pokud auto netahne konci. Nebyl bych prekvapeny, kdyby po nevalnych uvodnich testech prenechal misto Tsunodovi, ten byl na lonsky vuz zaskoleny.

Podľa mňa skončí po tejto sezóne

Protože Jos není biologicky otec :thinking:

pretekar musi tlacit tlacitko, aby to v boxe/telke poculi… nie? Tak sa naucia tlacit tlacitko len ked chce nieco povedat do boxu, alebo ked take nemaju, tak ho zavedu. Vybavene.
A Maxo neskonci ako Ros, Ros toho mal dost a nechcel dalsiu sezonu nahanat Hamiltona…

Zeby zobral rolu otca na plny uvazok? ak bude auto zle, mozne je vsetko…

1 Like

pocul som, ze si Max chce otvorit stanok so zmrzlinou niekde v Azerbajane.

Tak aby to stihol na sezonu, tvoj prispevok dava logiku.

1 Like

Oni inak vyzeraju ako brat a sestra…

2 Likes

He, muj prispevek dava vetsi logiku nez ten tvuj.

O Lewisovi se taky nějakou dobu tvrdilo, že taky jistě nebude přesluhovat…a teď je jeden z nejstarších na roštu :slightly_smiling_face:

Tyhle kecy nic neznamenají

2 Likes

Ako suhlas, ze to treba brat len ako reci, ale z vyjadreni a zivotnych okolnosti Lewisa a Maxa je podla mna u Maxa znacne vyssia pravdepodobnost (neznamena ze 50+%), ze skonci skor (najma ak by sa dlhsie nedarilo), napokon o takej moznosti pisalo aj vela jeho fanusikov :slight_smile:

A co když se ty životní okolnosti Maxe taky změní? :slightly_smiling_face:

1 Like

Akoze napr. ze nebude mat dieta, ktore ocakavaju?
To je snad rozdiel, ktory sa nezmeni :slight_smile:

Max bude mať rodinu, Lewis ju nemá. Keby ju mal, tak už pravdepodobne tiež nepreteká. Tak isto Alonso. A úplne ideálny príklad (aj keď z iného športu) je Jágr.

Takže tá pravdepodobnosť, že Max skončí v skoršom veku ako Lewis, je väčšia. :slight_smile: