Verstappen: Kritika ma nezaujíma, len priateľstvo s Landom | Magazín F1 - F1online.sk

… a to teda znamená že mu Max nechal tu šířku jednoho vozu na trati nebo ne? :slightly_smiling_face:

Od vcera sa tu stebou naťahujem ako s deckom o jednej veci a ty furt meles ako nepricetny druhu vec. Tak ja sa nebudem snazit ale idem hrat tvoju hru deb1la vyzera to tak :clown_face: Tralalalalaaaaa

2 Likes

Takže mu na té trati nenechal nebo nechal to místo? Na tebe je to nějaký extrémně složitý :smile:

Ok, dnes je pekný deň, tak prepáč @HellHogr, ale ja fakt nemôžem za to, že si taký kár. :sunglasses:

To bohužiaľ nepôjde, čaká ma 8-10km beh a nestihol by som to.

Toto až večer bude. :joy:

2 Likes

Áno. Zatočil do lava a siel rovno kym sa netukli… O tom pisem :joy: áno… Od vcera o tom istom. Pravdaze je to velmi zlozite ked uz mas svoj vek :joy:

:clown_face:Tralalalalaaaaa

1 Like

… a proč zatočil do leva když tam jel Lando? :smile:

Pre to iste preco tam zabocil pred rokom sainz :clap::clap::clap:

GameChanger? U Astonu se to psalo už dopředu, mělo by to naznačit nebo prokázat že vědí jak to otočit. Ale … hned to nebude.

… a proč Max pokračoval až ke kontaktu?

Taaaaaaaak moj taaaaaaak utesuj sa :joy::clown_face:

Lebo bol prvý… Max zatocil a siel rovnou stopou a lando tiez rovnou stopou bez zmeny smeru. Mohol sa uhnut na obrubnik ale neuhol a doslo ku kontaktu :joy: ved si to videl co sa pytas ako pokazena platna dookola? :clown_face:

Jenže Max MUSEL nechat místo, chápeš tu povinnost vůči pravidlům?

pravidlam, na ktore nadavas podla potreby :smiley:

Aj Sainz pred rokom musel nechať miesto a nenechal a spoľahol sa na to, že Max využije obrubník. Michale Michale, motáš sa jak Maďar v kukurici.

1 Like

MUSEL a nenechal preto dostal trest. Lando MOHOL a neuhol a preto kolidovali… Kde si bol minuly rok? :joy: ty objektivista

to co je za rasizmus???

To asi ne.
Nemáš nějakou fotku změn?

Kdyby Max dodržel pravidla tak přeci nekolidovali. To že porušil pravidla vedlo ke kolizi, Landa pravidla neporušil. Souhlasíš?

Tygr se potká s oslem a dají se do řeči o trávě.

Osel řekl tygrovi: “Tráva je modrá.”

Tygr odpověděl: “Ne, tráva je zelená.”

Takto se o barvě trávy dohadovali dál. Nakonec se rozhodli zajít za lvem, králem džungle, aby je rozsoudil.

Jen co dorazili na paseku ke lvímu trůnu, osel zavolal: “Výsosti, že je pravda, že je tráva modrá?”

Lev odpověděl: “Pravda, tráva je modrá.”

Osel hned pokračoval: “Tygr se mnou nesouhlasí. Odmlouvá a hádá se se mnou. Prosím, potrestej ho.”

A lev prohlásil: “Tygr bude potrestaný 5 roky mlčení.”

Osel si vesele povyskočil a vyrazil pryč. Stále nadšeně opakoval: “Tráva je modrá! Tráva je modrá!…”

Tygr přijal trest a ještě se zeptal lva: “Výsosti, proč jsi mě potrestal? Přeci jenom tráva je zelená.”

Lev odpověděl: “Ano, ve skutečnosti je tráva zelená.”

Tygr se optal: “Tak proč jsi mě potrestal?”

Lev odpověděl: “Nemá to nic společného s otázkou, zda je tráva zelená nebo modrá. Trest jsem ti dal proto, že není možné, aby udatné a chytré stvoření jako ty plýtvalo čas dohadováním s oslem. A ještě navíc mě takovou otázkou přišel obtěžovat.”

Bacha, tygře, ať taky nedostaneš trest. :wink:

6 Likes