Verstappen je spokojný: V prvom rade ani nemáme čo robiť | Magazín F1 - F1online.sk

Maxovi Verstappenovi unikla šprintová pole position len veľmi tesne. O osemnásť tisícin sekundy ho predbehol Lewis Hamilton, čo môže obhajcu majstrovského titulu mrzieť. V skutočnosti má však presne opačné pocity. Cíti radosť z toho, že skončil tak vysoko, hoci to vôbec nečakal.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/191362/verstappen-je-spokojny-v-prvom-rade-ani-nemame-co-robit

Klasik by povedal že drísta, že ?

A že zvelicuje, že ?

Že hľadá výhovorku, že ?

Že to vzdáva ešte nezačal,že ?

Či tu to neplatí ?

Mclaren sa skryval…Zajtra bez problemov Piastri aj Norris predbehnu vsetkych a ziskaju 1 a 2 miesto.Dufam,ze Hamilton udrzi aspon to 3 miesto.

Nemám ho rád ale uznávam, že dokáže s autom (ktoré je samozrejme vyrobené čisto na neho) vyťažiť maximum, niekedy aj za hranicu možností.

2 Likes

sa pozri ako dopadli v prvom treningu. prvy rad fakt nikto necakal.

4 Likes

Diky bohu za Maxe, ten toho rasistu aspon potrapi. Leclerc a mclaren piloti na to nemaji.

V tomto s Verstappenom nesúhlasím. V prvom rade sú úplne zaslúžene a bude to tak aj v cieli šprintu.

Zaslouženě tam je proto, že Max neudělal žádnou chybu a vyrazil z toho maximum, to ano…
Jinak ale popravdě McL lepší byl jasně, holt ale Lando SQ3 prostě zpackal, to nejde říct jinak. Oscar to také neměl ideálně, ale alespoň neudělal žádnou velkou chybu, tak to ve spojení s výkonem auta vyšlo na P3.

Na to sa nehrá kto kde urobil chybu. Časomiera je rozhodujúca.

nazsulezene zasluzene, ale vzhladom na pomery v prvom treningu neocakavane. McLaren opat raz nevytazil z auta ani povinnu jazdu.

RB je mozno najznamejsi svojim zlepsenim oproti treningom (najma z piatku na sobotu, taka minulorocna Imola bola ako den a noc).
Cize tam nejaka automatika neplati.

A ani Oscar v SQ3 nezaziaril, McLaren mal na cervenych v tretom sektore uz tazkosti (narozdiel od zltych), co v zavode problem nebude, ale v Q to problem je…
Samozrejme umiestnenie a strata Landa ide na vrub jeho chyby.

Samozrejme že zaslúžene. Aké pomery? Hádam nepršalo pod predné kolesá len Norrisovi, Leclercovi prípadne Russellovi?

Body sa rozdávajú v nedeľu a pozície v SOBOTU

respektíve v Q nie v tréningu

samozrejme to bol preklep. chcel som napisat zasluzene, ale neocakavane.

Ten tvoj komplex z neho neskutocne vyrasil za posledny tyzden. Co napisal a nie je pravda? Alebo co je prehnane?

Asi 3x som ho dnes pochválila že jazdí dobre

Ale mám komplex hej :sweat_smile:

Ja to narozdiel od takých ako ty dokážem.

A ja len stále toto počúvam o Russellovi a tiež to nie je pravda, tiež to tak nepovedal väčšinou ale hádal si sa

Takze presne 1 si sa chytil

Trafená hus…

Jen 18 tisícin? Neboj se pomýšlet na PP :wink:

2 Likes

Mas. Z jeho osoby.

Co prosim ta narozdiel odomna dokazes? Uz nemas co, tak zamerne klames, aby si ma ociernila? Sama dobre vies, ze Russella za jazdecky vykon viem pochvalit, ale jeho osobnost a reci lezu na nervy azda vsetkym okrem teba. Je to skratka jeden z najmenej oblubenych pilotov u verejnosti.

Co nepovedal? Citoval som ti jeho vyjadrenia ako McLaren sa moze preorientovat na 2026, ako ma este vacsi naskok ako mal RB v 2023, a podobne. Kde tu vidis nieco taketo od Maxa?

Ved napis vecne alebo cituj - co Max povedal prehnane alebo nepravdive?

Ten si děláš alibi jako Wolff, už se chystá na politiku Mercedesu pro příští rok

1 Like

Radosť bola vidieť aj v live, tešil sa jak keby vyhral v Nedelu :smiley:

1 Like