Verstappen je rád, že mohol stráviť s novonarodenou dcérkou pár dní | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen vynechal štvrtkové tlačové povinnosti v Miami, pretože sa jemu a jeho priateľke Kelly Piquetovej narodila dcérka. Prvý potomok dvojice, ktorá oficiálne tvorí pár päť rokov, sprevádzali veľké očakávania. Napokon môžeme s potešením konštatovať to najdôležitejšie – mamka aj novonarodená dcérka Lily sú v poriadku. Max sa medzitým dostavil do Miami, kde ho ako čerstvého otca čaká prvý súťažný víkend.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/197487/verstappen-je-rad-ze-mohol-stravit-s-novonarodenou-dcerkou-par-dni
1 Like

Na trati nekompromisný šampión, v súkromí očividne skvelý chlap a dobrý človek. Krásne správy. :slight_smile:

Snáď ju o 2-3 roky uvidíme pobehovať po padoku a vzniknú ďalšie fotky podobné tým Maxovým:

4 Likes

To dítě je celý tatínek. Kvjat z něj musí mít velkou radost. :slightly_smiling_face:

Max je jako Schumi a Senna, chovají se jako “prasata” na trati, ale v reálu jsou to dobrý lidi co si na nic nehrajou (nehráli). Pravým opakem těchto jezdců byl Lauda a Hamilton, ti si hrají na to jak jsou fér atd. ale jak není po jejich, tak se začínají fňukat a obviňovat ostatní

2 Likes

Lauda? Ten byl známý tím, že říkal co si myslí hezky na rovinu a bylo mu jedno jestli mluví s poslíčkem, nebo s Enzem Ferrari.

1 Like

S opisom Schumiho a Hamiltona suhlas (hoci v skutocnom sukromi, ktore nevidi nikto nikde, moze byt aj Hamilton fajn).

Ale Senna mal tiez svoje. Hlavne tie jeho 15ky co mal v oblube. :sweat_smile:

Sranda, na trati je Maxo častokrát somár a v súkromní vyzerá byť ako veľký pohoďák, nefandím mu, ale je mi sympatický pre túto jeho obyčajnosť

podla toho co napisal o Laudovi, aspon vieme ze nema ani najmensiu sajnu o tom ako ziju v realnom zivote, len chce spinit a poukajat sa :slight_smile:

Jasne ze IBA moze byt. Ale Verstapen urcite je vsak, lebo s nim travis cas :smiley: Tamten povedal, tu sme videli foto. A pritom ty co mas napozeranych kazdeho sukromie napises na svojho oblubenca urcite je a na druheho ktoreho hejtujes iba moze byt :smiley:
Jednoduchy clovek, jednoduche myslenie.

Ja si myslim, ze 95percent muzov na planete to robi rovnako a mozno aj lepsie a on ma nejaku pochvalu za to, ze je pri porode a so svojim dietatom ? To je dnes neobycajny pocin, ze dostava za to tolko uznania ? Ved to robi kazdy otec a dokonca niektori zostanu po porode s manzelkou doma 2tyzdne kym je este slabsia. On ide pracovat :smiley:
5percent zvysku su bud zavislaci, alebo o svojom potomkovi ani netusia.

Ja nehovorím o tom, že bol pri pôrode, to mi jedno a ja by som chlapa pri pôrode nechcela. Hovorím o tom, že pôsobí ako obyčajný chlapík a nie 4 násobný majster sveta

Tak potom co z neho spravilo toho obycajneho cloveka ? Ze sa vyfotil s nou a dietatom na posteli ?
A keby nebol obycajny, tak je to co ? 4nasobny majster sveta ? To je len povolanie, tak, ako ho ma kazdy muz. Nejako to neviem pochopit, cim je obycajny. Je to medialne znama osobnost a majster sveta. Nikdy nebude obyvajny. A chovanie mimo F1 je bud vrodene genmi, alebo vysperkovane tym, cim si clovek za svoj zivot presiel. :slight_smile: Neber to ako utok, len nechapem za co ma to uznanie ? Za cas straveny s rodinou ? To je predsa prirodzene, ludske… Na rtati ma uznanie za rychlost a dravost.

A pri tvojom narodeni boli obaja surodenci, ci brat nechal sestru samu? :clown_face:

3 Likes

To si nepamatam, to by si mal ty lepsie vediet.

Nekompromisný na trati kde nepozná priateľa ale mimo formuly skvelý človek. Už to ako sa staral o Penelope a aký mal k nej vzťah vidieť, že sa nepodal na otecka.

2 Likes

Odkial vies aky je clovek Verstappen, alebo Schumacher alebo aky bol Senna v sukromi? Nechapem ma zle, a nemyslim to zle, ale tak ako ty si si urobil obraz ze su to dobri ludia v sukromi existuje skupina, ktora si aspon Verstappenovi mysli ze je to riadna svina. Ale to je iba obraz ktory su urobili ludia, v podstate nic o tych ludoch nevieme ako si mozeme mysliet aki su?

Nechap ma zle ale medzi top sportovcami, a takto zamoznymi ludmi to normalne v tomto veku nie je. Uz len to ze je tam s Hulkom jediny, hovori za vsetko… Tam to nie je normalne ze vykrocia zo svojej komfortnej zony, vacsinou do konca karieri su deti tabu… A prave preto to potesi vidiet niekoho kto nepovazuje za dolezitu iba svoju karieru… Preto som aj vo futbale mal vzdy rad Beckhama, Zidana, Messiho lebo proste maju ine priority, a prave to im umoznilo rast viac aj v tej sportovej oblasti (mentalne)… To iste mas v celom showbiznise, porataj top hercov/spevakov/atd co maju stabilnu rodinu… Kazde 2 roky zmena… Z tych stoviek zistis ze ich dokazes poratat na rukach…

1 Like

Roky letia, niekto do toho spadne hned a niekomu to trva. U celebrit je ale najst tu svoju spriaznenu dusu, kedze si medialne znamy a je okolo teba osial… To sa potom tazko hlada ta prava a su tam potom vztahy iba na 1-3 roky. Z toho rodinu nespravis… Hold to je osud znamych osobnosti. A ti co najdu tu pravu a su obaja presvedceni o tom ze sa nasli, ti maju rodinu hned/skoro/casto. :slight_smile:

Nie je to len o tom ze sa im tazko hlada, zvycajne su prave tie celebrity problemom ze maju pohnutu moralku a hodnoty… co hladaju, to aj najdu, ked hladaju osobu na prezentaciu a zabavu, tak taku najdu a kazde 2 roky ju vymenia lebo kazda zabava ta po case onudi…

1 Like