Verstappen je podľa Marka ako poľovnícky pes: Keď zavetrí príležitosť, na ostatné zabudne | Magazín F1 - F1online.sk

Ozdobou Veľkej ceny Mexika bola stíhacia jazda Maxa Verstappena zo záveru pretekov. Aj keď sme sa nedočkali jej veľkého vyvrcholenia v podobe súboja s Charlesom Leclercom, holandský šampión si vyslúžil obrovskú pochvalu nielen od verejnosti, ale najmä od športového poradcu stajne Helmuta Marka.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/218187/verstappen-je-podla-marka-ako-polovnicky-pes-ked-zavetri-prilezitost-na-ostatne-zabudne

Kuuurva HOrnyyyy ty si išiel

1 Like

Verstappen je legenda uz teraz, skoro ako bol Michael Schumacher! Verstappen dokazal porazit protezovanu umelinu od FIA v 2021.

1 Like

Protezovana umelina je Emil🫤 jsem zvedavej co mi na to reknes.

Aj ty si miestna legenda :smiley:

a nebyť odstúpenia Carlosa Sainza, s vysokou pravdepodobnosťou by si s Monačanom poradil.

NAJVACSI DRIST :dagger:
NEVIEM AKO STE NA TO PRISLI…

lolovia

Hlavne proc ho furt nekdo porovnava v Mexiku s LEC, je jedno jestli by ho predjel nebo ne, snad je dulezity ze dostal od vitezneho Norrise pul minuty a ne nejaky stint, Marko nemel k tomu co rict tak placnul chuyovinu pro modre hlupaky aby si mohli zatleskat.

Z akej akcie to je fotka?

Helmut tam bol tiez:

ja som to identifikoval ako spice girls koncert v 2019.

2 Likes

Jj boli to spice girlzzzz. A ja som si samozrejme robil srandu. Len tá fotka mi prišla vtipná, ako ju odfotili s tým novým kontextom toho falošného obvinenia.

asi som to v poslednej dobe velmi nesledoval, akym novym kontextom akeho falosneho obvinenia?